Digitale hondenvoerschep

€ 23,90
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 23,90
Sinds:
1 week
Gezien:
7 keer
Plaats:
Norg, DR
Adverteerder:
alsa-nature
Telefoon:
0655878116
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
53.06966,6.463555
alsa-nature
Digitale hondenvoerschep
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Digitale hondenvoerschep

Nu gratis zomermenu voor uw hond en gratis verzending t/m 10 september 2023*
Digitale voerschep Skalo - Met de digitale voerschep kan het dagelijkse droogvoer heel eenvoudig en zeer nauwkeurig geportioneerd worden. Er kan tot 999 g per lepel worden gewogen - zowel gram als milliliter kunnen als maateenheid worden ingesteld. Het uitneembare schepje is gemaakt van voedselveilig materiaal en kan na gebruik eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Vereist een CR2032-batterij, deze wordt niet meegeleverd.

Ga voor meer info, grotere verpakkingen en kwantum voordeel naar onze website.

Maak nu gebruik van onze september aanbiedingen met de volgende kortingscodes: 20% korting op Hondenvoer van isegrim (met de code 87V9HSB2) en 20% korting op Outdoorkleding voor hondenbaasjes (met de code V4N6UFUV). Geldt voor één item in elke categorie, met aantal 1. Geldig tot en met 30-09-2023, voor bestellingen in de onlineshop va. € 20,- bestelwaarde, na aftrek van retouren.

alsa-nature hondenvoeding en snacks bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten, alle voedingsproducten zijn gegarandeerd vrij van kunstmatige conserverings-, kleur- en smaakstoffen. Voor de beste vriend van de mens is alleen het beste goed genoeg. alsa-nature geeft de trouwe viervoeter alles, wat hem goed doet – en dat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons zeer uitgebreide assortiment natuurlijke hondenvoeding, hondensnacks en toebehoren. Wij verkopen uitsluitend natuurlijke producten voor uw hond, dat geldt niet alleen voor de voeding & snacks maar ook voor onze hondenverzorgingsartikelen, supplementen en meer. Onze hondenbedden en hondenspeelgoed van ons eigen merk en van de merken welke wij verkopen worden gemaakt van goede materialen welke veilig zijn voor uw hond en worden zo veel mogelijk duurzaam geproduceerd.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een goed voedingsadvies voor uw hond? Neem dan contact met ons op!

Whatsapp: 0031 (0) 6-27194242
Email: info@alsa-nature.nl
Website: www.alsa-nature.nl

http://alsa-nature.nl/ Advertentienummer: 67254592

Meer advertenties van alsa-nature

Link: