Cat It - SmartSift kattentoilet incl 4 afvalzakken -

€ 79,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 79,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Dokkum, FR
Adverteerder:
Hondenspullenkopen.nl
Telefoon:
0850603234
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
53.32555,6.000146
Hondenspullenkopen.nl
Cat It - SmartSift kattentoilet incl 4 afvalzakken -
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Cat It - SmartSift kattentoilet incl 4 afvalzakken - Antraciet/wit

Wat kan eenvoudiger en sneller dan het trekken van een hendel een keer per dag? Met de Hagen Catit SmartSift kattenbak neem je afscheid van het poepscheppen. Gewoon ontgrendelingshendel naar voren trekken en je begint met zeven. De schone kattenbakvulling valt door de zeef, terwijl de klonten worden gestort op de afvalbak daaronder. De schone kattenbakvulling kunt hergebruiken. Het is zeer eenvoudig. Trekken aan de hendel en klaar.

Deze unieke kattentoilet is een veilig, rustig en eenvoudig systeem dat geen elektriciteit nodig heeft om te kunnen functioneren. Het is volledig handmatig! Geen dure electrische onderdelen dus die vervangen moeten worden. De Smart Sift heeft een geïntegreerde koolstoffilter die helpt bij het bestrijden van geuren.

Deze kattenbak zorgt voor een optimaal gebruik van het kattenbakgrit. Door het gesloten ontwerp betekent dit dat er ook geen rommel, geen geurtjes, geen stof in het huis terecht komen. De uittrekbare afvalbak onderin verzamelt de afval-klonten.

De kattenbakzakken ook bij ons verkrijgbaar, zijn er om ervoor te zorgen dat de boel gemakkelijk schoon te maken is. Ook wordt voorkomen dat klonten blijven kleven aan de bodem van de kattenbak. De ruime entree is voorzien van een transparante klapdeur. Deze unieke kattenbak is geschikt voor katten van alle soorten en maten.

 

Bekijk het onderstaand filmpje maar eens, een kind kan de was doen!

 HondenSpullenKopen.nl is DE online hondenspeciaalzaak!

Wij verkopen alles wat u niet of moeilijk kunt verkrijgen bij de doorsnee dierenspeciaalzaak. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u helpen door advies op maat te geven.

Gratis verzending vanaf 50 euro. Alle betaalmogelijkheden en achteraf betalen. 

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 0022517506851
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 33/50685
  • Type: simple
  • Import prijs: € 79,95

http://www.hondenspullenkopen.nl/ Advertentienummer: 46935098

Meer advertenties van Hondenspullenkopen.nl

Link: