Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Gevonden en vermist

Charlie 1 jaar vermist
  • Foto's

[Gevraagd] Charlie 1 jaar vermist

Heel erg gemist!!! Zwart streepje over neusje Groen blauwe oogjes Witte pootjes Chip BELONING!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Beauty 13 jaar
  • Foto's

[Gevraagd] Beauty 13 jaar

Heeft kromme zwarte voorpootjes Gele oogjes Wordt heel erg gemist!!! BELONING!!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
VERMIST te Walem-Mechelen (B)
  • Foto's

[Gevraagd] VERMIST te Walem-Mechelen (B)

Wannes is vermist Wannes werd opgepakt in de Koning Albertstraat in Walem maar spijtig genoeg kunnen ontsnappen? (omgeving Slachthuislaan Mechelen). Mogelijk op zoek naar zijn huis maar kent omgeving niet. In dien je hem ziet , gelieve alstublieft te bellen naar telnr. 0497/30 58 77 Mensen die in de omgeving wonen van de Slachthuislaan – Galgestraat... kijk alstublieft ook eens in tuinhuis, garage en berging... Iedereen die mee helpt zoeken: alvast bedankt.

3 maanden+ Mechelen, BE
VERMIST Wie heeft Rami gezien?

[Gevraagd] VERMIST Wie heeft Rami gezien?

Antwerpen (B): Oever, omgeving voetgangerstunnel Op 21 juni is onze gecastreerde kater “Rami” verloren gelopen. Hij is wit met ros op de kop, enkele vlekken op het lichaam en rosse staart. Hij is gechipt . Hij zal misschien bang zijn en zich ergens verstoppen. Wil U zo vriendelijk zijn om OVERAL ACHTER, ONDER EN IN te kijken: kelder, garage, verluchting, fietsstalling, struiken, tuin, tuinhuis, berghok. Kijk aub ook op plaatsen waar u niet veel komt in dozen, meubels, machines, materiaal enz. Heeft iemand hem gezien of binnengenomen? We zijn heel ongerust. Hebt U hem gezien of kunt u inlichtingen verschaffen, bel aub 0479/82.89.41 of 0494/63. ...

3 maanden Mechelen, BE
Hondje vermist
  • Foto's

[Gevraagd] Hondje vermist

Dit hondje is al 5 weken vermist. De baasjes zijn radeloos. Het is een tzhi tzu een vrouwtje met stamboom van 7 jaar en is gechipt en is wit met bruin. Ze loven een beloning uit van 500 euro, Ze is ontsnapt uit Ulft(Gelderland). Wie iets gezien heeft of iets weet kunt U bellen naar nummer 0613953322.

2 maanden Hellendoorn
Advertenties 1 t/m 5 van totaal 5
RSS Feed