Voor alle klussen in & om huis

Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Emmen
Adverteerder:
Top huis en tuin
Telefoon:
0591212141
Activiteit:
4 dagen actief op Marktnet
Positie
0,0
Top huis en tuin
Voor alle klussen in & om huis
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Voor alle klussen in & om huis

Wij staan voor al uw klussen in en om uw huis !

Top huis & tuin is een professioneel klussenbedrijf met een persoonlijke benadering. Met de grootste zorg worden alle klussen in en om uw huis geregeld. Wij staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Soms heb je klussen waar je zelf tegenop ziet, waarvan je niet weet hoe je ze moet uitvoeren of waar gewoonweg niet aan toe komt. Of het hier nu het vervangen van een kraan betreft, het ophangen van een lamp tot aan het opknappen van uw zolder, het repareren van uw schutting of het maken van een carport. Noem het maar, geen klus te te gek voor ons.

Voor veel kleinere klussen zijn er vaak geen mensen te krijgen of u betaald de hoofdprijs. Denk hierbij aan het vervangen van een kraan, het maken van een extra plankje in een kast, het ophangen van een gordijnrails of lamp. Dit zijn kleine klussen waar een ‘normaal’ klussenbedrijf niet echt op zit te wachten.

Top huis & tuin kunt u hiervoor wel bellen ! We komen altijd (vrijblijvend) kijken ongeacht of het een hele kleine of grotere klus is. Dan spreken we gelijk een bedrag af en prikken we een datum voor de uitvoering als u het met de prijs eens bent.

https://www.tophuisentuin.nl/ Advertentienummer: 43812070

Meer advertenties van Top huis en tuin

Link: