Interieurreiniging Rotterdam | schoonmaakbedrijfschoon.nl

Provincie Zuid-Holland
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
849 keer
Plaats:
Spijkenisse, ZH
Adverteerder:
Rien Braun
Telefoon:
0181649487
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Rien Braun
Interieurreiniging Rotterdam | schoonmaakbedrijfschoon.nl
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Interieurreiniging Rotterdam | schoonmaakbedrijfschoon.nl

Afstoffen, dweilen en toiletten schoonmaken. Deze schoonmaak werkzaamheden zijn vaak niet toereikend als u een handig mannetje in uw kantoor laat rondlopen vanwege geldbesparing.

Met het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf verzorgen zij naast interieurreiniging ook andere schoonmaaktaken in Rotterdam. Iets waar zo’n handig mannetje vaak niet aan toekomt.

Schoonmaaktaken volgens rooster.

Naast traditionele schoonmaaktaken, “stof afnemen bureaus/kasten, pedaalemmerzakje vervangen, toiletgroepen schoonmaken”, geeft een vooropgezet rooster bijv. ook weer dat de lamellen en vensterbanken aan reinigen toe zijn.

Zo’n schoonmaaktaken rooster is in te vullen met persoonlijke wensen van het bedrijf waar uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam rekening mee houdt.

Tip: wij kunnen ons zo voorstellen dat uw tapijt en kantoorstoelen met enige regelmaat ontvlekt of gereinigd dienen te worden!

Conclusie; een handig mannetje is fijn voor klusjes in en om het gebouw, maar onhandig als het op serieus schoonmaken aankomt. Ieder zijn vak, toch!

Bel voor een oriënterend gesprek met schoonmaakbedrijfschoon 0181 64 94 87 voor InterieurreinigingRotterdam.

Meer advertenties van Rien Braun

Link: