Nieuwe installatie Ubuntu NL in Spijkenisse op afspraak

€ 49,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 49,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
30 keer
Plaats:
Spijkenisse, ZH
Adverteerder:
ComputerWinkelSpijkenisse.nl
Telefoon:
+31624751747
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
51.833,4.343861
ComputerWinkelSpijkenisse.nl
Nieuwe installatie Ubuntu NL in Spijkenisse op afspraak
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nieuwe installatie Ubuntu NL in Spijkenisse op afspraak

Omschrijving:

Intuïtief, snel, virusvrij, onderhoudsarm, geen reclame of ongewenste (probeer)software en standaard voorzien alle basisbenodigdheden. Dát is Ubuntu in een notendop.

De software zelf is gratis. Wij rekenen voor de installatie € 39,95

Intuïtief, snel, virusvrij, onderhoudsarm, geen reclame of ongewenste (probeer)software en standaard voorzien alle basisbenodigdheden. Dát is Ubuntu in een notendop.

Geniet van de stijlvolle eenvoud van de intuïtieve werkomgeving van Ubuntu. Het systeem is en blijft altijd snel en is door het niet bestaan van virussen en malware ontzettend veilig.
En met duizenden apps om uit te kiezen in het Ubuntu Softwarecentrum is er voor ieder doeleinde wel een app te vinden. Veel populaire en bekende software is beschikbaar voor Ubuntu, in het Softwarecentrum.

Met de Snelzoeker (te openen met één klik op het Ubuntu-logo op de linkerbalk) kunt u direct zoeken naar geinstalleerde apps, contactpersonen, lokale bestanden en foto's en informatie (lokaal en op het internet). Die worden allemaal direct in de Snelstarter weergegeven, zodat u snel iets kunt vinden en dus niet voor elk dingetje een webbrowser hoeft te openen.

Met de Starter (linkerbalk) kunt u snel uw favoriete software openen en tussen openstaande apps schakelen. Iedere app en game kan er op worden vastgezet.

Ubuntu is helder, gestroomlijnd, volledig Nederlandstalig en, niet onbelangrijk, Ubuntu Desktop is eenvoudig aan te passen aan uw eigen wensen. Bijvoorbeeld door een ander thema te installeren of de Starter anders in te delen.
Internetten Met Ubuntu kunt u snel en veilig surfen op het internet. (Webbrowsen met) Ubuntu is en blijft veilig, ook op lange termijn, o.a. omdat virussen, trojans en malware niet bestaan voor Ubuntu.

De alom bekende webbrowser Mozilla Firefox, die ook beschikbaar is voor o.a. Windows en Mac OS X, wordt standaard meegeleverd met Ubuntu. U kunt Firefox uitbreiden met extensies en thema's en standaard beschermt Firefox u tegen o.a. oplichtingswebsites.
Maar er is meer: de bekende webbrowser Chromium is ook beschikbaar voor installatie, evenals de simpele, moderne webbrowser Web (Epiphany webbrowser). U vindt ze in het Ubuntu Softwarecentrum. Ook andere bekende webbrowsers als Google Chrome en Opera zijn beschikbaar voor Ubuntu, u vindt deze op hun websites.

Verder kunt u al uw favoriete websites gebruiken met Ubuntu dankzij de beschikbare multimedia-ondersteuning. Adobe Flash Player, Java, HTML5... het is er allemaal!

Kantoor

Maak zowel simpele als professionele documenten, spreadsheets en presentaties op Ubuntu met het bekende kantoorpakket LibreOffice. LibreOffice is standaard geïnstalleerd op Ubuntu, zodat u direct aan de slag kunt.

LibreOffice is eenvoudig in gebruik, geheel gratis en vrij, en komt met alle functies die u van een kantoorpakket verwacht. Bovendien kan het alle bestanden van Microsoft Office lezen en bewerken. U kunt dus gewoon met uw eigen documenten aan de slag. Uitwisselen met anderen is daardoor een fluitje van een cent.Voor deze en meer aanbiedingen; bestel direct via onze webshop: https://www.computerwinkelspijkenisse.nl

Koop ook bij ons familiebedrijf.
ComputerWinkelSpijkenisse.nl is gevestigd in de Gemeente Nissewaard en heeft een website vol met schitterende aanbiedingen op het gebied van Computers, Laptops, Smartphones en Tablets. Koop ook bij ons familiebedrijf "waar de klant nog echt centraal staat". Shop je iPhone, iPad en/of snelle i7 Laptop bij ons tegen de beste prijzen en service.

Wij zijn bereikbaar: 
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur. (uitzondering Feestdagen)

Tel. 0181-850740
Whatsapp.

http://www.computerwinkelspijkenisse.nl/ Advertentienummer: 38611646

Meer advertenties van ComputerWinkelSpijkenisse.nl

Link: