Kies de uitvaartverzekering die bij u past

Provincie Noord-Brabant
Prijs:
Nader overeen te komen
Sinds:
2 weken
Gezien:
360 keer
Plaats:
Roosendaal, NB
Adverteerder:
Just Feel Healthy
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.51332,4.451999
Just Feel Healthy
Kies de uitvaartverzekering die bij u past
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Diensten en Vakmensen > Uitvaartverzorging

Omschrijving:

De kosten van een uitvaart kunnen snel oplopen. Met een uitvaartverzekering verzekert u zich tegen deze kosten. Het afsluiten van een uitvaartverzekering kan gemakkelijk online en is heel eenvoudig.

Uitvaartkosten zijn vaak hoger dan verwacht. Een crematie kost al gauw tussen de €6.500,- en €9.000,- en een begrafenis tussen de €8.500,- en €11.000,-. Zo’n bedrag heeft niet iedereen direct beschikbaar. Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat deze kosten bij uw nabestaanden terecht komen.

Een overlijden komt vaak onverwachts. Daarom is het verstandig om nu alvast financiële maatregelen te nemen zodat uw uitvaart later betaalt kan worden.

Kies de uitvaartverzekering die bij u past

De kosten van uw uitvaart zijn voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Het is verstandig om na te gaan wat uw eigen wensen zijn. Aan de hand daarvan kunt u berekenen hoeveel uw uitvaart ongeveer gaat kosten en weet u voor welk bedrag u zich het beste kunt verzekeren.

Ook als u uw nabestaanden zo min mogelijk wilt belasten met het regelen van uw uitvaart kan een uitvaartverzekering uitkomst bieden. Bij een pakketverzekering neemt de verzekeraar uw nabestaanden een deel van het regelwerk voor de uitvaart uit handen en biedt hen hierin begeleiding in een moeilijke periode.

Bereken uw premie

Laat uw nabestaanden niet achter met onverwachte kosten en kies voor een uitvaartverzekering. De hoogte van de premie is afhankelijk van het bedrag waarvoor u zich wilt verzekeren. Om te zien wat uw maandpremie gaat worden, kunt u deze direct berekenen. Vervolgens kunt u de uitvaartverzekering direct afsluiten.

Gemakkelijk online af te sluiten

U kunt online geheel vrijblijvend uw gegevens invullen en uw premie bekijken. Vervolgens kunt u er nog eens rustig over nadenken of direct online de verzekering afsluiten. Het online afsluiten van een verzekering gaat snel en is heel eenvoudig. Regel het nu en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de betaling van uw uitvaart in de toekomst.Extra kenmerken:
  • Type: Uitvaartverzekeringen
Adverteerder:
Naam: Rain Soul Benelux

Bekijk alle informatie over de producten op www.rainsoul-benelux.nl

Bestellen kan 24/7 en levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Meer advertenties van Just Feel Healthy

Link: