Muzikaal dj kinderfeestje Utrecht! Creatief kinderpartijtje

Provincie Utrecht
Prijs:
Zie omschrijving
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
518 keer
Plaats:
Utrecht, UT
Adverteerder:
DJ School Utrecht
Activiteit:
10 jaar actief op Marktnet
Positie
52.12687,5.086533
DJ School Utrecht
Muzikaal dj kinderfeestje Utrecht! Creatief kinderpartijtje
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Muzikaal dj kinderfeestje Utrecht! Creatief kinderpartijtje

Koekhappen zit er tegenwoordig niet meer in, je moet met iets stoers aankomen tegenwoordig! Een DJ Workshop! Dat kost iets meer dan koekhappen, maar dan zijn ze wel 2 uur zoet! En dan in tegenstelling tot bijv Karten, Lasergamen etc daar zijn ze korter mee bezig en is in verhouding dus een stuk duurder per persoon! kijk maar:

Hier een vergelijking van de prijzen van alternatieven

Kartenper kindvanaf € 21,5012 minLasergamenper kindvanaf € 16,5012 minDJ Kinderfeestjeper kindvanaf € 21,502u DJ-en

Voor een dj kinderpartijtje hebben we speciale budget-versies, omdat het budget vaak wat kleiner is dan voor volwassenen. Een kinderfeestje moet tegenwoordig ‘VETTEGEKGAAFCOOL’ zijn en je wilt natuurlijk wel hebben, dat alle vriendjes en vriendinnetjes achteraf vertellen dat ze het beste kinderfeestje ooit hebben meegemaakt!

Voor kinderen van 10jr en ouder:
De kinder dj workshop kunnen maximaal 9 kinderen aan meedoen van minimaal 10jr oud (als ze priveles volgen kunnen ze wel jonger zijn). In de 2 uur leren ze wat ‘geschiedenis’ over de evolutie van de dj en de muziek en wat DJ’s nou eigenlijk echt doen en allemaal (kunnen) doen en gaan ze zelf helemaal los met de dj draaitafels na de uitleg, er staan meerdere DJ sets voor ze klaar. Ze leren dan de liedjes aan elkaar plakken zeg maar en dan maar afwachten wat voor talent er rondloopt! Tussendoor is er een korte pauze met wat te drinken.

Dit toffe kinderfeestje heb je voor de totale prijs van €225,- en dat is incl. een drankje dus. Er kunnen tot max 9 kids aan meedoen.
Alle dagen kunnen in principe, afhankelijk vd agenda en tijden. Doordeweeks is het voordeliger!, dan is ‘t €195,-

Link: