Tuina Massage in HEERLEN

€ 28,50
Provincie
Prijs:
€ 28,50
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
4.782 keer
Plaats:
Heerlen, LB
Adverteerder:
Your Body Care
Telefoon:
06-46437166
Activiteit:
13 jaar actief op Marktnet
Positie
50.88382,5.99614
Your Body Care
Tuina Massage in HEERLEN
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tuina Massage in HEERLEN

TUINA MASSAGE

Tuina betekent letterlijk 'druk en wrijf' (uitspraak: twie na).
Tuina werd al rond 200 jaar voor Christus gebruikt in de Shangdynastie om kinderziekten en spijsverteringsproblemen te genezen. Er werd toen nog gesproken over “mosha”, “anmo” of “anqiao”. In 600 jaar na Christus was tuina onderdeel van het programma van het Keizerlijk Medisch College. Tuina werd steeds belangrijker en verder ontwikkeld, totdat het gedurende de Qing-dynastie, net als andere aspecten van de oude Chinese cultuur, werd onderdrukt. Pas na de communistische revolutie werd tuina, samen met andere vormen van traditionele geneeskunde, in ere hersteld.

Tegenwoordig heeft bijna elk Chinees ziekenhuis een eigen tuina afdeling en zijn de tuina studie en praktijk binnen het universitair medisch onderwijs erg belangrijk. In 1987 werd de Chinese Tuina Association opgericht en de laatste jaren wordt er steeds meer gepubliceerd over succesvol onderzoek hierover. De combinatie van tuina en acupunctuur begint erg belangrijk te worden in China, maar ook in de Verenigde Staten en Europa. In het westen is tuina vooral bekend en geliefd in Frankrijk en Amerika om de therapeutische “impact” van de behandeling.

Bij tuina gaat het om het herstellen van een uitgebalanceerde en vrije stroom van de Qi in je lichaam, net als bij andere vormen van traditionele Chinese massages. Het lichaam krijgt hierdoor de kans zichzelf te helen. Tuina wordt ook toegepast om klachten te voorkomen.

Effect:
Tuina verbetert de gezondheid van de lichaamsstructuur en het bewegingsapparaat. De behandeling heeft een goede invloed op het zenuwstelsel, zodat de levensenergie weer goed door het lichaam stroomt. Pijn wordt hierdoor bestreden en het zorgt ervoor dat het bewegingsapparaat weer normaal functioneert. Daarnaast wordt de weerstand van het lichaam aanzienlijk verbeterd en worden gifstoffen door de behandeling uit het lichaam verdreven.

Tuina werkt erg goed bij bijvoorbeeld migraine, ischias en andere vormen van chronische pijn. Daarnaast ook voor klachten die samenhangen met spier- en skeletproblemen en met chronische stress, waaronder spijsverteringsklachten en ademproblemen.

Tuina kan niet worden toegepast bij botbreuken, open wonden en letsel.

Techniek:
Bij tuina wordt er, net als bij shiatsu, druk uitgeoefend op bepaalde punten op de meridianen om de stroom van Qi te beïnvloeden.

Tuina heeft vooral als zelfstandige therapie ongekende mogelijkheden door de verbinding met de schat aan kennis van eeuwenoude Chinese geneeswijzen.

De Tuina masseur is tijdens een behandeling heel geconcentreerd in zijn eigen lichaamscentrum, waaruit hij of zij innerlijke kracht haalt om zijn of haar handen het juiste werk te laten doen. Zo kunnen blokkades worden opgeheven en de circulatie van Qi en bloed worden bevorderd.

Een Yin Yang balans wordt gecreëerd, de energie van het lichaam versterkt, blokkades worden opgeheven en de innerlijke organen worden in evenwicht gebracht. Zo kan koorts dalen, pijn verzachten en gewrichten beweeglijk worden gemaakt.

BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER

YOUR BODY CARE

Kerkraderweg 42-A in Heerlen
Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29

U kunt ons vinden op internet:
zoek naar your-body-care nederland

OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT

GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen

http://www.your-body-care.nl/ Advertentienummer: 9459349
Link: