Micro Hair Pigmentation - MHP kliniek

Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
6 dagen
Gezien:
16 keer
Plaats:
Den Haag
Adverteerder:
mhpkliniek.nl
Telefoon:
+31 6 48563069
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
mhpkliniek.nl
Micro Hair Pigmentation - MHP kliniek
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Micro Hair Pigmentation - MHP kliniek

Het aantal micro hair pigmentation aanbieders en behandelingen is de laatste jaren enorm toegenomen. De innovatieve techniek maakt het mogelijk om met een meer vol uitziende haardos door het leven te gaan, zonder dat hiervoor een chirurgische ingreep noodzakelijk is. Micro hair pigmentation kan bovendien worden toegepast op een hoofdhuid met een vergevorderde kaalheid.

Wanneer je jezelf afvraagt of micro hair pigmentation een geschikte behandeling is die bij je past bedenk dan het volgende:

• Micro hair pigmentation behandelingen worden zowel bij mannen als bij vrouwen uitgevoerd.

• Je hoeft niet bang te zijn voor een narcose of plaatselijke verdoving het betreft een niet-chirurgische ingreep die vrijwel pijnloos verloopt.

• Er wordt gebruik gemaakt van tijdelijke pigmenten. Hierdoor wordt het mogelijk om op regelmatige basis voor een nieuwe ‘coupe’ te kiezen.

Een micro hair pigmentation behandeling is vaak de ideale oplossing. Het kan worden toegepast als je door bijvoorbeeld een vergevorderde kaalheid niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Daarnaast wordt de techniek regelmatig toegepast voor een zogenaamde shaven look en als optische verdikking van dunner wordend haar. Voor meer informatie, zie https://www.mhpkliniek.nl/scalp-pigmentatie/

Meer advertenties van mhpkliniek.nl

Link: