Bloeddrukmeters bestellen

Prijs:
Nader overeen te komen
Sinds:
2 maanden
Gezien:
215 keer
Plaats:
Leiden
Adverteerder:
Vanessa
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Vanessa
Bloeddrukmeters bestellen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bloeddrukmeters bestellen

Zoek je een goede bovenarm bloeddrukmeter tegen een scherpe prijs? Dan ben je op het juiste adres. Wij bieden jou de beste bloeddrukmeters van A-merken.

De ‘beste uit de test’ bloeddrukmeter uit de Consumentenbond test van 2015 is de Omron M6 Comfort. Deze heeft een testoordeel van een 8.0!. De Omron M3 is gekozen als ‘beste koop’.

De Beurer BM 55 is in 2015 en 2017 uitgeroepen tot bloeddrukmeter van het jaar door de Duitse vereniging voor apothekers!

Bovenarm bloeddrukmeters, hoe werken ze?

De Hartstichting adviseert een bovenarm bloeddrukmeter, omdat deze een betrouwbaar resultaat weergeeft. Dit apparaat verricht een meting van de bloeddruk via de bovenarm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale manchet. Het manchet wordt opgepompt en bouwt de druk in de slagaders op. Vervolgens wordt de druk weer afgebouwd. De bloeddrukmeter meet de trillingen in de vaatwand tijdens het dichtdrukken en opengaan van de slagader.Correct gebruik van bovenarm bloeddrukmeters is belangrijk. Lees daarom de handleiding van de bloeddrukmeter goed door. De bloeddruk kan gedurende de dag sterk variëren. Meet de bloeddruk in de ochtend en de avond tweemaal. Hou een interval van 5 minuten aan. Tijdens de eerste meting kan de bloeddruk hoger uitvallen. De bloeddruk daalt vaak tijdens een periode van rust.

Bovenarm bloeddrukmeter of polsbloeddrukmeter?

De bovenarm bloeddrukmeters geven een nauwkeurig meetresultaat. Het is hierbij wel belangrijk dat je een juiste houding aanneemt. Dit betekent zitten met de benen langs elkaar en de arm op de tafel of de armleuning. Dit verschilt met het gebruik van een polsbloeddrukmeter. Bij een polsbloeddrukmeter moet de pols ter hoogte van het hart worden gehouden. In deze positie is het moeilijk de arm stil te houden, terwijl de polsbloeddrukmeter wel gevoelig is voor bewegingen. Wie van de huisarts het advies krijgt om de bloeddruk thuis op te meten, kiest voor een bovenarm bloeddrukmeter.

Online kopen

Wij bieden een ruime collectie van bovenarm bloeddrukmeters. De betere apparaten zijn voorzien van meerdere geheugenplaatsen, 1-knops bediening of analysesoftware. Een berekening van de gemiddelde bloeddruk is handig maar niet per definitie nodig. De digitale toestellen bieden de mogelijkheid om gegevens met de huisarts te delen. Hierdoor krijgt de huisarts beter inzicht in de gemiddelde bloeddruk.Alle bovenarm bloeddrukmeters geven een nauwkeurige meting, afhankelijk van de model kan een melding bij een onregelmatige hartslag worden weergegeven. De manchet ligt comfortabel om de bovenarm en meet de onder- en bovendruk. Deze toestellen werken op 2 tot 4 AA-batterijen en worden geleverd inclusief opbergetui. Zo neem je de bloeddrukmeter overal mee naartoe.Hierboven vind je een ruim overzicht van bovenarm bloeddrukmeters. Bloeddrukmeter die meten op de bovenarm zijn nauwkeuriger dan andere soorten bloeddrukmeters. Er zijn verschillende bovenarm bloeddrukmeters op de markt. Het is belangrijk om een van de betere bloeddrukmeters van Omron, Beurer, Braun of Microlife aan te schaffen. Deze bieden niet alleen meer gebruiksgemak. Maar zorgen ook voor een betrouwbaar meetresultaat.Regelmatig wordt de bovenarm bloeddrukmeter aan een test onderworpen, uitgevoerd door de Consumentenbond, Hartstichting of andere onafhankelijke organisatie of stichting. Uit deze testen rollen de beste bloeddrukmeters, geschikt voor dagelijks gebruik.

Andere advertenties in deze rubriek

Link: