Ontmoet de liefde van je leven!

TopAdvertentie € 60
Provincie Limburg
Prijs:
€ 60
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 weken
Gezien:
238 keer
Plaats:
Maastricht, LI
Adverteerder:
A breath of Venus
Activiteit:
4 weken actief op Marktnet
Positie
50.85137,5.690972
A breath of Venus
Ontmoet de liefde van je leven!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Ontmoet de liefde van je leven!

Verlang jij ook zo naar de liefde? Wil je weten wat het leven voor je in petto heeft, of nog beter: hoe je het lot zelf een handje kunt helpen? Hoe je de liefde weer kunt laten stromen en verwelkomen? Ik inspireer je graag om de schepper van je eigen magische realiteit te worden en niet meer afhankelijk te zijn. Door je aan de hand te nemen, je een energetische knuffel te geven en je te laten zien wat er allemaal op je wacht en hoe je je kansen kunt pakken ~

Ik ben soul & synergy coach, tantrika en tarotiste. Ook heb ik veel ervaring op het gebied van yoga, meditatie, sjamanisme, ayahuasca en ben ik Reiki Master. Vanuit mijn heldervoelendheid en intuïtie maak ik verbinding met je, om samen te onderzoeken wat er onder de oppervlakte verborgen ligt en ervaren wil worden. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf en daar inspireer ik je graag bij :-)

Tijdens een consult ga ik af op wat ik in de kaarten waarneem en de ingevingen die ik mag ontvangen. Vaak blijkt dat oude opvattingen niet meer gelden en dat er sprake is van nieuwe waarheden die beter bij je passen. Zo komt bewustwording op gang van wie je bent, wat je ten diepste wilt en gaat geblokkeerde energie weer stromen. Daardoor kunnen kracht, creativiteit en inspiratie opnieuw de boventoon gaan voeren en kun je een ander, meer vervullend pad inslaan.

Neem ook eens een kijkje op mijn website!

http://www.abreathofvenus.nl/ Advertentienummer: 50333938

Andere advertenties in deze rubriek

Link: