Volvo Amazon huren

Provincie
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
214 keer
Plaats:
Arnhem, GE
Adverteerder:
marktplaatspromo
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
51.9851,5.89873
marktplaatspromo
Volvo Amazon huren
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Volvo Amazon huren

Bij een bijzondere dag, zoals een trouwdag hoort een bijzondere auto. Een auto waarin jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie kunnen rijden. Een voorbeeld van zo’n bijzondere auto is de Volvo Amazon. Een moderne auto met een tijdloos ontwerp. U kunt een Volvo Amazon huren bij Trouwauto Lups. Ik stel mij graag aan jullie voor!

Over mij, de chauffeur

Paul Lups is mijn naam. Sinds 1988 actief als chauffeur die bruidsparen naar hun trouwlocatie brengt. Ik doe dit met veel toewijding en plezier. In mijn bezit heb ik twee prachtige trouwauto’s waarmee ik jullie naar jullie trouwlocatie kan brengen: de Volvo Amazon en de Volvo 164.

Over de Volvo Amazon

Trouwauto Volvo Amazon, officieel Volvo 122S genoemd, een Amerikaanse uitvoering uit 1963. Het is een auto met vier deuren en heeft een gebroken witte kleur. Een kleur die perfect past bij jullie bruiloft. De Volvo Amazon heeft een modern, tijdloos ontwerp. Door de rode, lederen bekleding heeft de auto een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het royale interieur ervoor dat u ontspannen naar uw locatie rijdt. Perfect voor jullie bijzondere dag.

Naast de Volvo Amazon kunnen jullie ook kiezen voor de Volvo 164. Een destijds luxe uitvoering gebaseerd op de 140-serie van Volvo. Ook deze auto heeft vier deuren en een gebroken witte kleur.

http://volvo-trouwauto.nl/volvo-amazon-huren/ Advertentienummer: 30128823

Meer advertenties van marktplaatspromo

Link: