Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Diensten aangeboden en gevraagd

Te huur afrijsysteem verstelbaar div. maten
 • Foto's

Te huur afrijsysteem verstelbaar div. maten € 10

Diensten en Vakmensen Verhuur en Leasing Gereedschap en Machines Omschrijving: Te huur bij lindersverhuur afrijsysteem verstelbaar div. maten. Gemaakt van aluminium dus licht van gewicht. In hoogte instelbaar aan zijkant zie foto hoe makkelijk het werkt zeer handig en snel mee te werken. verstelbaar 95-150 verstelbaar 145-235 Per dag €10,- excl. BTW. Per week €30,- excl. BTW. Weekend prijs €16,- excl. btw zaterdag halen maandag morgen terug brengen uiterlijk 9 uur. Geschikt voor afrijen van straatzand waar je mooi vlak mee kunt krijgen om je stenen erop te leggen. Adverteerder: Naam: Lindersverhuur Tel: 0613644034 Voor de doe-het-zelver a ...

€ 10 2 dagen Haps, NB
Tegeldonkey voor leggen tegels tot 100 cm huren
 • Foto's

Tegeldonkey voor leggen tegels tot 100 cm huren € 35

Diensten en Vakmensen Verhuur en Leasing Gereedschap en Machines Omschrijving: GT-Donkey voor leggen van tegels tot 100 cm bij lindersverhuur Per dag €35,- excl. BTW Per week €105,- excl. BTW Weekend prijs €55,- excl. btw zaterdag halen maandag morgen terug brengen uiterlijk 9 uur. Waar is de GT-Donkey geschikt voor: GT-Donkey Super. Voor het oppakken en verplaatsen van tegels van 60cm. tot 100cm. diep, breder is mogelijk. Gewicht tot maximaal 150kilo. Door twee- of eenpersoon te bedienen. Met voetpedaal voor eenvoudig oppakken en leggen. Waarom moeilijk doen als het mechanisch kan. Voor wie is de Tegeldonkey bestemd? Vanzelfsprekend is d ...

€ 35 2 dagen Haps, NB
Huren van een trilplaat met wielset

Huren van een trilplaat met wielset € 20

Diensten en Vakmensen Verhuur en Leasing Gereedschap en Machines Omschrijving: Te huur bij Lindersverhuur in Haps een trilplaat. Het huren van een trilplaat 80 Kg met wielset slagkracht 1500 Per dag €20,- excl. BTW en brandstof. Per week €60,- excl. BTW en brandstof Weekend prijs €29,50 excl. btw zaterdag halen maandag morgen terug brengen uiterlijk 9 uur. Geschikt voor het aantrillen van gebrokenpuin, zand en klinkers bij aanleg van oprit en terras. Adverteerder: Naam: Lindersverhuur Tel: 0613644034 Voor de doe-het-zelver als je zelf bestrating en grondwerk wilt aanleggen, hebben wij de juiste gereedschappen te huur ook voor de vakman. J ...

€ 20 2 dagen Haps, NB
Ik ben Daisy, 17 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Wamel.
 • Bieden

Ik ben Daisy, 17 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Wamel. n.o.t.k

Omschrijving: Hallo ik ben Daisy. Ben 16 jaar en woon ik Beneden-Leeuwen. Zit op pax cristi college in Druten. Hou er van om op te passen op kinderen daarom wil ik dit als bij baantje hebben. Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Melissa zoekt een oppas in Jubbega.
 • Bieden

Melissa zoekt een oppas in Jubbega. n.o.t.k

Omschrijving: Beste oppassers en gastouders, ik ben op zoek naar een oppas of gastouder in Jubbega. Heb jij tijd over om op te passen? Dan kom ik graag met je in contact over de mogelijkheden. Je kunt het volledige profiel bekijken of een bericht versturen via: www.oppasland.nl. Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste p ...

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Lianne, 20 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Burdaard.
 • Bieden

Ik ben Lianne, 20 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Burdaard. n.o.t.k

Omschrijving: Hallo ouders, Mijn naam is Lianne, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Burdaard. Ik beschik over het diploma onderwijsassistent waarin ik veel ervaring heb opgedaan in het werken met kinderen u... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Judith, 37 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Ermelo.
 • Bieden

Ik ben Judith, 37 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Ermelo. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Romy, 21 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Den Haag.
 • Bieden

Ik ben Romy, 21 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Den Haag. n.o.t.k

Omschrijving: Hallo, mijn naam is Romy, ik ben twintig jaar oud en wonende in Den Haag! Ik ben gek op kinderen en ga vanaf September 2018 beginnen aan de PABO op het hbo, in de tussentijd ben ik op zoek naar (fu... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Akke, 20 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Zierikzee.
 • Bieden

Ik ben Akke, 20 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Zierikzee. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben bethaney en ik zoek oppaswerk in Veghel.
 • Bieden

Ik ben bethaney en ik zoek oppaswerk in Veghel. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Nancy, 36 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Neede.
 • Bieden

Ik ben Nancy, 36 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Neede. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Gastouder Trudy zoekt oppaswerk in Zwartsluis.
 • Bieden

Gastouder Trudy zoekt oppaswerk in Zwartsluis. n.o.t.k

Omschrijving: Ik ben Trudy, ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Zwartsluis op een boerderij bij mijn ouders en 2 broers. Op de boerderij hebben wij koeien,kippen,hond,katten en konijntjes. Hier ga ik een Gastouderop... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Gastouders: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Tamara, 19 jaar oud en ik zoek oppaswerk in
 • Bieden

Ik ben Tamara, 19 jaar oud en ik zoek oppaswerk in n.o.t.k

Omschrijving: Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken. Ik ben een dame ben met een geordend karakter die van schoon, opgeruimd en netjes houdt. Daarbij wil ik ook meedelen dat ik een persoon ben die het ... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Yvonne zoekt een oppas in Maastricht voor 2 kinderen op
 • Bieden

Yvonne zoekt een oppas in Maastricht voor 2 kinderen op n.o.t.k

Omschrijving: We zoeken een betrouwbare oppas (met referenties) aan huis of bij een gastouder thuis. In principe zoeken we iemand voor 2 middagen per week (op twee van de middagen ma-di-do). We hebben 2 lieve ... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben aloka en ik zoek oppaswerk in Bilthoven.
 • Bieden

Ik ben aloka en ik zoek oppaswerk in Bilthoven. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Julia en ik zoek oppaswerk in Nieuwe Niedorp.
 • Bieden

Ik ben Julia en ik zoek oppaswerk in Nieuwe Niedorp. n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Gastouder Eline zoekt oppaswerk in Leeuwarden.
 • Bieden

Gastouder Eline zoekt oppaswerk in Leeuwarden. n.o.t.k

Omschrijving: Ik bied al zo 8 jaar flexibele opvang in de wijk Camminghaburen. Vanaf 2018 is de opvang van 0-4 jaar. De opvang is all-in. Dit houd in dat eten, drinken, fruit, tussendoortjes, drinken en luiers z... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Gastouders: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Mirjam, 17 jaar oud en ik zoek oppaswerk in
 • Bieden

Ik ben Mirjam, 17 jaar oud en ik zoek oppaswerk in n.o.t.k

Omschrijving: Bekijk het volledige profiel op: www.oppasland.nl Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Niels, 26 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Hengelo.
 • Bieden

Ik ben Niels, 26 jaar oud en ik zoek oppaswerk in Hengelo. n.o.t.k

Omschrijving: De afgelopen jaren heb ik zeer veel ervaring opgedaan met kinderen van alle leeftijden. met peuters van 3 jaar tot aan beginnende pubers van 13. Ik heb veel activiteiten zowel georganiseerd als mee... Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Ik ben Annie, 53 jaar oud en ik zoek oppaswerk in
 • Bieden

Ik ben Annie, 53 jaar oud en ik zoek oppaswerk in n.o.t.k

Omschrijving: Ik ben gediplomeerd gastouder ik wil graag hier in aan het werk het liefst bij de ouders thuis Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen. Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen. Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.​​​​​​​ Specificaties: Oppas aan huis: Ja

n.o.t.k 2 dagen Vries, DR
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 285
Advertenties 61 t/m 80 van totaal 5.689
RSS Feed