Thrustmaster T-GT 2 Racing Wheel

€ 699
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 699
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Breda, NB
Adverteerder:
Megekko.nl
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.5965,4.755643
Megekko.nl
Thrustmaster T-GT 2 Racing Wheel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Thrustmaster T-GT 2 Racing Wheel

Omschrijving:

Voor 22:30 besteld, morgen in huis!

Nu tijdelijk van € 749,00 voor € 699,00!

Over het product:
Nog nooit zijn er zoveel extreme innovatieve technologien samengebracht in een racestuur dan bij de T-GT II. Voor dit stuur is diepgaand onderzoek verricht naar alle sensaties die overgebracht moeten worden om de meest realistische racebeleving ooit te kunnen bieden.

Verfijnd en geperfectioneerd dankzij meer dan 23.000 uur aan intens R&D-werk, is de T-GT II ontworpen om de verbazingwekkende Force Feedback-prestaties van zijn voorganger (de T-GT) naar nieuwe en nog grotere hoogtes te tillen. Met de T-GT II kunnen gamers op de PlayStation 5, PlayStation 4 en PC genieten van gloednieuwe niveaus van precisie en duurzaamheid. Officieel gelicentieerd voor zowel de PlayStation 5 als de Gran Turismo, biedt het T-GT II-racestuur belangrijke voordelen en levensechte sensaties in GT Sport dankzij baanbrekende technieken zoals T-LIN, T-DCC en in het bijzonder T-DFB (3D-perceptie van Force Feedback-effecten).

Officieel gelicentieerd voor PlayStation 5 en Gran Turismo
Verfijnd en geperfectioneerd dankzij meer dan 23.000 uur aan intens R&D-werk, is de T-GT II ontworpen om de verbazingwekkende Force Feedback-prestaties van zijn voorganger (de T-GT) naar nieuwe en nog grotere hoogtes te tillen. Met de T-GT II kunnen gamers op de PlayStation 5, PlayStation 4 en PC genieten van gloednieuwe niveaus van precisie en duurzaamheid.

Officieel gelicentieerd voor zowel de PlayStation 5 als de Gran Turismo, biedt het T-GT II-racestuur belangrijke voordelen en levensechte sensaties in GT Sport dankzij baanbrekende technieken zoals T-LIN, T-DCC en in het bijzonder T-DFB (3D-perceptie van Force Feedback-effecten).

Belangrijke punten:

Met leer bekleed stuur met 25 actieknoppen, 1 drukknop en 4 draaiknoppen. Wordt zonder meer herkend in GT Sport (gedifferentieerd remmen, tractiecontrole, brandstof-mapping, koppelbeheer)

Een snelle 40 watt borstelloze motor van de volgende generatie levert snel en accuraat reagerende Force Feedback met een hoog koppel als daarom wordt gevraagd

Interne componenten afkomstig uit de Europese automobielindustrie (AEC-Q) zorgen voor een maximale kwaliteit en levensduur

Eigen technieken: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. en T-TURBO

Eigen magnetische technieken (H.E.A.R.T) voor een onbeperkte levensduur en optimale precisie

Systeem voor snel en eenvoudig wisselen van stuur waardoor verschillende soorten sturen (F1, rally, enz.) kunnen worden gebruikt (worden apart verkocht)

Systeem met dubbele riem voor soepele game-sessies zonder dode zones

Inclusief een T3PA GT II-pedaalset met 3 pedalen en compatibel met de Thrustmaster T-LCM Pedals-pedaalset (wordt apart verkocht)

Compatibel met de Thrustmaster TH8A-shifter en de TSS handbrake-handrem (worden apart verkocht)

Product met officile PlayStation 5- en Gran Turismo-licentie, compatibel met de PS5, PS4 en PC
- EAN: 3362934112028
- Vendorcode: 4160823

Kleur product: Zwart
Aansluiting: USB
Knoppen (aantal): 30
Merk: Thrustmaster
- Productgroep: Invoerapparaten / Racesturen

Megekko dat is zo gek nog niet! 

Of je nu een haakse slijper, razendsnelle hardware of een nieuwe drone zoekt, Megekko heeft het voor je! Lage verzendkosten en een snelle levering, dat is waar wij voor staan!

* 30 dagen niet goed geld terug
* achteraf betalen mogelijk
* besteld voor 22.30, morgen in huis

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Thrustmaster
  • SKU (eigen artikel

http://www.megekko.nl/ Advertentienummer: 50848711
Link: