Logitech Cordless Desktop MK540 Advanced / Retail

€ 58,95
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 58,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Assen, DR
Adverteerder:
PC Support Assen
Telefoon:
0592857889
Activiteit:
4 maanden actief op Marktnet
Positie
52.99275,6.564229
PC Support Assen
Logitech Cordless Desktop MK540 Advanced / Retail
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Logitech Cordless Desktop MK540 Advanced / Retail

Omschrijving:

De MK540 Advanced is een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt, en is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het toetsenbord van normaal formaat heeft...

De MK540 Advanced is een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt, en is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het toetsenbord van normaal formaat heeft toetsen met een vertrouwde vorm en grootte, en de ergonomisch gevormde, symmetrische muis is ontworpen om comfortabel in elke hand te passen.

Verbind uw toetsenbord en muis met één kleine Logitech Unifying™ USB-ontvanger. U profiteert van een betrouwbare, versleutelde draadloze verbinding met een bereik van 10 meter, vrijwel zonder vertragingen of uitval.

De toetsen zijn geoptimaliseerd voor meer nauwkeurigheid en een stillere toetsaanslag. Bovendien voelen het oppervlak en de toetsindeling meteen vertrouwd aan. Dankzij de handsteun en verstelbare voetjes profiteert u van langdurig comfort achter uw bureau.

Dankzij de ergonomische vorm en zachte rubberen handgrepen aan de zijkanten past de draadloze muis comfortabel in beide handen. Bovendien houdt u de touwtjes in handen dankzij verbeterde tracking en nauwkeurige cursorbesturing.

De handige, onmisbare sneltoetsen geven u direct toegang tot functies voor media, rekenmachine en batterijcontrole. U kunt de vooraf ingestelde Fn-toetsen zelfs aanpassen in Logitech Options om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Uw toetsenbord heeft 36 maanden lang geen nieuwe batterijen nodig en de muis gaat 18 maanden mee. Het toetsenbord is morsbestendig (tot 60 ml vloeistof) en de slijtvaste belettering van de toetsen zorgt dat deze niet snel zullen vervagen

AFMETINGEN
Toetsenbord
Hoogte x breedte x diepte:
24 mm x 457,3 mm x 193,5 mm
Gewicht: 805 g (zonder batterijen)
Muis
Hoogte x breedte x diepte:
39,2 mm x 61,8 mm x 111,5 mm
Gewicht: 73,5 g (zonder batterijen, zonder ontvanger)
SYSTEEMVEREISTEN
Compatibel met:

Windows® 10 of later, Windows 8, Windows 7, Chrome OS™

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Logitech
  • SKU (eigen artikel code): 282829570

http://www.pcsupportassenwebshop.nl/ Advertentienummer: 38093468

Meer advertenties van PC Support Assen

Link: