Paw Patrol

€ 39,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 39,99
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Gameize.nl
Telefoon:
(0)85 1305284
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
51.89256,4.450364
Gameize.nl
Paw Patrol
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Geen circuit is te groot en geen racer te klein.

Race door Avonturenbaai met je favoriete PAW Patrol-pups en maximaal 4 spelers tegelijk, maar pas op voor de obstakels die zijn achtergelaten door de ondeugende Burgemeester Humdinger.

Kenmerken:

WIN DE PUPPY CUP:
De PAW Patrol zijn op hun snelste missie ooit: het winnen van de Puppy Cup! Race door iconische locaties zoals Avonturenbaai, het snowboardresort van Jake en de jungle en kijk wie er als winnaar uit de bus komt.

KAMPIOENSCHAP VOOR 4 SPELERS:
Speel met vrienden in dit multiplayerkampioenschap. Kies uit je favoriete pups, zoals Chase, Skye en Marshall, maar kijk uit, want de gluiperige Burgemeester Humdinger kan je race zo in een knotsgekke catastrofe veranderen.

VERZAMEL PUPPY-TRAKTATIES:
Geef je puppy power-ups, zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettikanonnen. Bovendien kun je speciale personage vaardigheden vrijspelen, zoals de sirene van Chase om de racers om je heen af te remmen.

VOOR KINDEREN VAN ALLE LEEFTIJDEN:
Deze kartgame heeft een eenvoudige besturingsoptie voor de allerkleinsten, met automatisch gas geven om ze over het circuit te leiden, en een moeilijke modus voor ervaren coureurs.

Dus doe je riem om en maak je klaar voor een PAWtastische race over 11 circuits met je beste puppyvriendjes.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 5060528037976
  • Levering: Verzenden
  • Gewicht (algemeen): 0,00 gram

http://www.gameize.nl/ Advertentienummer: 57543625

Meer advertenties van Gameize.nl

Link: