Nintendo Switch - This War of Mine Complete Edition

€ 49,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 49,99
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Nedgame
Activiteit:
15 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Nedgame
Nintendo Switch - This War of Mine Complete Edition
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nintendo Switch - This War of Mine Complete Edition

In This War of Mine: Complete Edition speel je niet als elitemilitair, maar als een groep burgers die proberen te overleven in een belegerde stad, worstelend met gebrek aan voedsel, medicijnen en constant gevaar van scherpschutters en vijandige plunderaars. De game biedt een oorlogservaring vanuit een geheel nieuwe invalshoek.

Het tempo van This War of Mine wordt bepaald door de dag- en nachtcyclus. Gedurende de dag stoppen sluipschutters je om je toevlucht te verlaten, dus je moet je concentreren op het onderhouden van je schuilplaats: knutselen, handelen en zorgen voor je overlevenden.

Neem 's nachts een van je burgers op een missie om door een reeks unieke locaties te zoeken naar items die je helpen in leven te blijven.

Maak beslissingen over leven en dood aangedreven door je geweten. Probeer iedereen te beschermen in je onderkomen of offer een deel ervan op voor overleving op de langere termijn. Tijdens oorlog zijn er geen goede of slechte beslissingen; er is alleen overleven. Hoe eerder je je dat realiseert, hoe beter.

http://www.nedgame.nl/ Advertentienummer: 51694812
Link: