Nintendo Switch - Super Neptunia RPG

€ 59,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 59,99
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Nedgame
Activiteit:
16 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Nedgame
Nintendo Switch - Super Neptunia RPG
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nintendo Switch - Super Neptunia RPG

Neptune, onze hoofdrolspeelster, wordt wakker in een vertrouwd land, maar herinnert zich niets anders dan haar naam. Met de hulp van een mysterieus meisje genaamd Chrome begint Neptune aan een reis om haar herinneringen te herwinnen, samen met drie andere bekende gezichten uit de Neptunia-serie. Al snel beseffen ze dat de wereld wordt aangevallen door een vijand die de beschaving terug wil nemen naar de tijd dat 2D-games de markt regeerden. Kunnen ze de wereld en 3D-spellen zoals we die kennen redden, of worden ze voor altijd in twee dimensies afgevlakt?

- RPG-side-scroller! Verken de kerkers als nieuw ontwikkeld 2D-personage in deze actie geïnspireerd RPG-spel!
- Hard feesten! Vecht je een weg door met 4 partyleden! De aanvalsstijl van de partij zalveranderen afhankelijk van de toegewezen leider. Het draait allemaal om teamwerk, strategie en, van Natuurlijk, transformatie!
- Red Gamindustri! Neptunus en haar vrienden verloren hun herinneringen ... en ze zullen werken samen om Gamindustri opnieuw te redden!
- Nieuw genre en graphics! In samenwerking met Artisan Studios is de Neptunia-serie versierd met gloednieuwe 2D-kunst en prachtige animaties die fans als nieuw en oud zullen plezieren!

http://www.nedgame.nl/ Advertentienummer: 58334412
Link: