Nintendo Switch - Story of Seasons Friends of Mineral Town

€ 34,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 34,99
Sinds:
2 weken
Gezien:
5 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Nedgame
Activiteit:
15 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Nedgame
Nintendo Switch - Story of Seasons Friends of Mineral Town
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nintendo Switch - Story of Seasons Friends of Mineral Town

De langverwachte terugkeer naar een van de meest geliefde inzendingen in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari, is ook de eerste hoofdtitel in de serie die wordt uitgebracht voor het Nintendo Switch-platform.

Oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Game Boy Advance in 2003, STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town is een complete remake waarmee fans van series de charmante wereld van Mineral Town opnieuw kunnen bezoeken, terwijl het ook wordt voorgesteld aan een nieuwe generatie boeren. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen.

Herontdek een van de meest geliefde games van STORY OF SEASONS: deze Nintendo Switch-remake van de klassieke game behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en de rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release uit 2003. Met boterzachte HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, zullen veteranen en nieuwkomers uit de serie snel worden verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.

Leef het eenvoudige leven in Mineral Town: Maak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee houdt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te groeien en dieren variërend van alpaca's tot angorakonijntjes, is er geen dag hetzelfde als de seizoenencyclus en wachten er nieuwe vaardigheden op je.

Sluit vriendschappen met de stedelingen en win hun harten: Mineral Town staat vol met vriendelijke gezichten die je willen helpen je voeten te vinden in je nieuwe woonplaats. Maak kennis met de lokale bevolking en leer hun verhalen terwijl u door uw dagelijkse leven gaat, en misschien vindt u onderweg zelfs liefde!

Activiteiten in overvloed voor dagen weg van de boerderij: of het nu gaat om hoge paardenrennen, het vangen van een kampioensforel of het tonen van uw culinaire creativiteit, de drukke kalender vol festivals betekent dat er nooit een saaie dag is in Mineral Town. Als je op zoek bent naar een rustigere tijd, neem dan jezelf mee naar de plaatselijke warmwaterbron, duik diep in de mijnen of zoek de seizoensgeheimen van de stad op.

http://www.nedgame.nl/ Advertentienummer: 49982573
Link: