Nintendo Switch Lite Console

€ 229,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 229,99
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Gameize.nl
Telefoon:
(0)85 1305284
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
51.89256,4.450364
Gameize.nl
Nintendo Switch Lite Console
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nintendo Switch Lite Console

Omschrijving:

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact en lichtgewicht systeem, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Bij de Nintendo Switch Lite is de besturing volledig in het apparaat geïntegreerd. Ook is hij compacter dan het vlaggenschipmodel. Bovendien heeft de Nintendo Switch Lite geen standaard en omdat het apparaat speciaal is ontwikkeld als handheldsysteem, kun je het niet aansluiten op een televisie. Daarom wordt het systeem zonder houder of HDMI-kabel geleverd.

Op het nieuwe apparaat kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen*, hoewel sommige games enkele beperkingen zullen hebben. Raadpleeg de achterkant van de verpakking van een game en de productinformatie op de officiële Nintendo-website om meer te weten te komen over welke functies zijn inbegrepen en welke speelstijlen worden ondersteund in specifieke games.

Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-bezitters kunnen via Nintendo Switch Online*** of lokale draadloze multiplayer**** met elkaar spelen in compatibele multiplayergames, zoals Super Mario Maker 2, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate.

Nintendo presenteert de Nintendo Switch Lite, een spelsysteem dat speciaal is ontworpen voor handheld-gaming. De Nintendo Switch Lite wordt op 20 september uitgebracht en zal in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn: geel, grijs en turkoois.

Opmerking:

*Om games te spelen die de tafelstijl ondersteunen kun je draadloos verbinding maken tussen Joy-Con-controllers en de Nintendo Switch Lite.
***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice op nintendo.nl/nintendoswitchonline.
****Hiervoor heb je extra systemen en games nodig.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 45496453404
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Nintendo
  • Gewicht (algemeen): 0,00 gram

http://www.gameize.nl/ Advertentienummer: 57543481

Meer advertenties van Gameize.nl

Link: