Nintendo Switch - Crystar

€ 44,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 44,99
Sinds:
2 maanden
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Nedgame
Activiteit:
16 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Nedgame
Nintendo Switch - Crystar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nintendo Switch - Crystar

Rei en Mirai zijn zussen die plotseling worden meegesleurd in een mysterieuze wereld die bekend staat als Purgatory, waar buitenaardse monsters op de loer liggen. Het is in dit vreemde rijk dat Rei niet alleen een verborgen kracht ontdekt die haar in staat stelt terug te vechten, maar die ook leidt tot haar ondergang als ze de controle verliest en per ongeluk haar zus vermoordt.

Overmand door verdriet en wanhoop, wordt Rei benaderd door demonen die haar een sinister contract aanbieden: dien als hun executeur en verlos het vagevuur van de corrupte monsters die hen teisteren, en in ruil daarvoor zullen ze haar de middelen geven om haar zus nieuw leven in te blazen. Terwijl Rei samenwerkt met andere Executors en de waarheden van de gefragmenteerde zielen in Purgatory ontdekt, zal ze worstelen met de demonen om en in haarzelf terwijl ze wanhopig op zoek is naar een manier om haar zus te redden en naar huis terug te keren.

CRYSTAR plaatst je in een grimmige wereld waar verloren zielen wonen en je tranen je kracht geven. Wissel tussen een cast van unieke speelbare personages en gebruik hun sterke punten om gestoorde hordes Spectres en Revenants uit te dagen. Bouw je Tear Gauge op in de strijd en gebruik het om machtige Guardians op te roepen om naast je te staan. En wanneer de kwellingen van verslagen vijanden je dreigen te overweldigen met wanhoop, huil en treur dan om catharsis te bereiken en kracht te putten uit je ellende om je aanvallen en bepantsering te verbeteren.

http://www.nedgame.nl/ Advertentienummer: 58353926
Link: