Hogwarts Legacy

€ 74,50
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 74,50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Gameize.nl
Telefoon:
(0)85 1305284
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
51.89256,4.450364
Gameize.nl
Hogwarts Legacy
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Hogwarts Legacy geeft je de mogelijkheid om je eigen verhaal te maken in de Wizarding World dankzij unieke RPG-gameplay!

Hogwarts Legacy geeft je de mogelijkheid om je eigen verhaal te maken in de Wizarding World dankzij unieke RPG-gameplay!

Beleef een rijke, krachtige wereld vol magie en actie. Ga op in een gedetailleerd, mysterieus verhaal dat zowel fans als gamers zal aanspreken en een authentieke beleving in de Wizarding World waaraan zowel fans van Harry Potter als RPG-fans plezier zullen beleven.

Laat je onderdompelen in een verhaal vol met gelaagde personages en magie. Evolueer in dit spannende verhaal door je magische vaardigheden uit te breiden door spreuken te leren, drankjes te brouwen en fantastische wezens te temmen. Naarmate het verhaal vordert, ontdek je een enorme wereld vol gevaren die zijn verbonden aan het allang vergeten verleden van de Wizarding World, en aan een zeldzame vaardigheid die alleen zij bezitten.

De reis in de open wereld voert je van Zweinstein naar nieuwe en bekende locaties in de Wizarding World, waaronder het Verboden Bos en het dorpje Zweinsveld!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 5051888255728
  • Levering: Verzenden
  • Gewicht (algemeen): 0,00 gram

http://www.gameize.nl/ Advertentienummer: 57543661

Meer advertenties van Gameize.nl

Link: