Corsair K55 RGB Pro XT - Black

€ 79,99
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 79,99
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Gameize.nl
Telefoon:
(0)85 1305284
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
51.89256,4.450364
Gameize.nl
Corsair K55 RGB Pro XT - Black
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Corsair K55 RGB Pro XT - Black

Omschrijving:

Het CORSAIR K55 RGB PRO XT-gamingtoetsenbord verlicht je desktop met sprankelende, dynamische RGB-verlichting per toets en versterkt je gameplay met zes speciale, makkelijk in te stellen macrotoetsen.

De K55 RGB PRO XT is gecertificeerd voor IP42 stof- en morsbestendigheid en bestand tegen slijtage, scheuren en meer, met een afneembare polssteun die de hele dag comfort biedt. De stille en responsieve toetsen zijn comfortabel voor typen of gamen. Met de speciale mediatoetsen heb je afspelen, pauzeren en meer binnen handbereik. De CORSAIR iCUE-software maakt het makkelijk je verlichting en macros te personaliseren. Anti-ghosting en selectieve key-rollover zorgen ervoor dat je kritische input wordt doorgegeven als die het belangrijkst is.

Kenmerken:

Dynamische RGB-verlichting per toets: Verlicht je desktop met tien geïntegreerde verlichtingseffecten of creëer je eigen sprankelende verlichtingseffecten met CORSAIR iCUE-software.
Zes speciale macrotoetsen: Activeer functies, snelkoppelingen of toetsaanslagen in slechts één beweging met zes speciale macrotoetsen, eenvoudig in te stellen via CORSAIR iCUE-software, of gebruik commandos voor directe streaming via Elgato Stream Deck-software.
Stof- en morsbestendig design: De IP42-certificering beschermt tegen ongelukken, zodat je niet hoeft te stoppen met gamen.
Afneembare polssteun: Een polssteun van zacht rubber vermindert de druk op je polsen voor langer comfortabel gamen, met een getextureerd oppervlak zodat je handen niet wegglijden.
Speciale volume- en mediatoetsen: Handige bediening om het afspelen van media direct te regelen en het volume nauwkeurig af te stellen zonder je game te onderbreken.
Krachtige CORSAIR iCUE-software: Zorgt voor een dynamische RGB-verlichtingsregeling, geavanceerde macroprogrammering, systeembrede verlichtingssynchronisatie en nog veel meer, allemaal in één interface die alle iCUE-compatibele CORSAIR-apparaten in je systeem verbindt.
Games met iCUE-integratie: Ga helemaal op in de actie, want tijdens het spelen van games met iCUE-integratie, zoals Hyper Scape en Tom Clancys The Division 2, reageert de RGB-verlichting dynamisch en in realtime op acties en gebeurtenissen in de game.
Stille en responsieve toetsen: Om tijdens het werken en gamen comfortabel te typen, met een voelbare bump voor responsieve gamingprestaties.
Anti-ghosting met selectieve key rollover: Zorgt ervoor dat je FPS- en MOBA-game-input altijd wordt geregistreerd, zelfs bij gelijktijdige toetsaanslagen.
Speciale Windows-toetsvergrendeling: Voorkomt dat je per ongeluk op Windows-toetsen of toetsen voor contextmenus drukt, zodat je je game nooit onbedoeld op cruciale momenten onderbreekt.

Specificaties:

Vormfactor: Extended full-size.
Verlichting: Individueel verlicht en per toets programmeerbaar.
Ledkleur: RGB, 16,8 miljoen kleuren.
Macrotoetsen: Ja, zes specifieke G-toetsen met Elgato Stream Deck-integratie.
Connectiviteit: 1 x USB 3.0 type A.
USB-rapportagesnelheid: 1.000 Hz.
Matrix: Selectieve 12-key-rollover met anti-ghosting.
Ingebouwd geheugen: Ja.
Mediatoetsen: Ja, zeven speciale sneltoetsen (afspelen/pauzeren, stoppen, volgende nummer, vorige nummer, mute, volume harder en volume zachter).
Helderheidstoets: Ja.
Windows-vergrendelingstoets: Ja.
Verstelbare hoogte: Ja.
iCUE (software): Ondersteund in Windows 10 en macOS 10.15.
Kabel: 1,82 m, zwart, kluwenvrij rubber.
Afmetingen (zonder polssteun): 481 x 167 x 36 mm.
Gewicht (zonder polssteun): 0,94 kg.
Garantie: Twee jaar.

Inhoud van de verpakking:

CORSAIR K55 RGB PRO XT gamingtoetsenbord.
Afneembare zachte polssteun.
Beknopte handleiding.
Veiligheidsinformatie.
Garantiebewijs.Specificaties:
  • Conditie:

http://www.gameize.nl/ Advertentienummer: 57543525

Meer advertenties van Gameize.nl

Link: