Gameboy Color - The Legend of Zelda Oracle of Ages (losse

€ 70
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 70
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Nedgame
Activiteit:
16 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Nedgame
Gameboy Color - The Legend of Zelda Oracle of Ages (losse
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gameboy Color - The Legend of Zelda Oracle of Ages (losse

The Legend of Zelda: Oracle of Ages biedt gamers de klassieke Zelda-actie en daar bovenop krijgen ze ook nog eens te maken met een flinke hoeveelheid originele concepten en puzzels. Link moet een immense bovenwereld doorkruisen waarbij hij aanwijzingen en voorwerpen verzamelt. Hij moet catacomben verkennen vol angstaanjagende monsters en puzzels oplossen waar je gek van wordt.

Als Link's avontuur begint, gebruikt hij de magische kracht van de Triforce om naar een nieuw land te reizen, dat Labrynna wordt genoemd. Veran, de Sorceress of Shadows (de toverkol van de schaduwen), is van plan om het verleden van Labrynna zo te veranderen dat zij kan heersen over het heden. Door list en bedrog weet Veran de kracht van Nayru, het Oracle of Ages (het orakel der eeuwen), aan te wenden om 400 jaar terug in de tijd te reizen.

Onmiddellijk verandert het heden van Labrynna ingrijpend en wordt duidelijk welke gemene streken Veran heeft uitgehaald. Voordat de Sorceress of Shadows haar duistere missie kan volvoeren, moet Link de Harp of Ages (harp der eeuwen) gebruiken om te reizen door de tijd en de acht Essences of Time (essenties van de tijd) terug te vinden.

- Geniet van klassieke Zelda-gameplay vol uitdagende kerkers en spannende actie
- Reis door de tijd en los regelrechte hersenkrakers op tijdens het verkennen van Labrynna
- Speel dit spel uit en verdien een speciaal password om je avontuur voort te zetten in The Legend of Zelda: Oracle of Ages

http://www.nedgame.nl/ Advertentienummer: 56650586
Link: