Screenprotector voor de Garmin Forerunner 645 van gehard

€ 6,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 6,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Screenprotector voor de Garmin Forerunner 645 van gehard
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Screenprotector voor de Garmin Forerunner 645 van gehard

Omschrijving:

Bescherm het scherm van de Garmin Forerunner 645 met deze krasbestendige screenprotector

Wanneer u het Garmin Forerunner 645 GPS sporthorloge vaak draagt, is de kans dat er een kras op het scherm komt aanwezig. Vuil, een korreltje zand of modder kan zorgen voor een krasje op het scherm. Dit is natuurlijk zonde en krasjes wilt u liever voorkomen op het display. Met deze zeer krasbestendige screenprotector wordt er voorkomen dat er krassen op het scherm van het Garmin Forerunner horloge komen.

Dit glasplaatje is zeer dun, hierdoor valt het amper op dat dit glasplaatje op de Garmin smartwatch zit. Ondanks dat het glasplaatje zeer dun is, biedt het wel zeer goede bescherming tegen krassen en kleine krasjes. Deze glazen screenprotector biedt wel 20x betere bescherming dan een screenprotector folie van kunststof. Hier kunt u de verschillen tussen beide protectors bekijken.

Deze screenprotector is gemakkelijk aan te brengen. Lijm of andere bevestigingsmaterialen zijn niet nodig. De protector zuigt zichzelf vast op het LCD scherm.

De screenprotector wordt geleverd met twee schoonmaakdoekjes om het scherm goed schoon en vetvrij te maken voordat de screen protector wordt aangebracht.

Wilt u krassen en andere beschadigingen voorkomen op het scherm van de Garmin Forerunner 645, dan is deze goed beschermende screenprotector van gehard glas precies wat u zoekt!Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 46486851

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: