Harde krasbestendige screenprotector voor de Garmin Fenix

€ 7,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 7,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Harde krasbestendige screenprotector voor de Garmin Fenix
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Harde krasbestendige screenprotector voor de Garmin Fenix

Omschrijving:

Voorkom krassen op het scherm van de Garmin Fenix 6X Pro met deze zeer krasbestendige screenprotector van glas

Gebruikt u uw Garmin Fenix 6X Pro vaak tijdens het sporten in slechte condities, zoals een survival run, obstacle run, of tijdens het hardlopen in slecht weer? Dan kan het zijn dat het scherm van uw Garmin sporthorloge beschadigd raakt door bijvoorbeeld modder, zand of andere viezigheden. Deze kunnen een kras op het scherm veroorzaken. Met deze goed beschermende screen protector van gehard glas wordt voorkomen dat invloeden van buitenaf een lelijke kras of een klein krasje op het scherm veroorzaken.

Deze screenprotector is gemaakt van zeer hard glas. Wanneer dit harde en kraswerende glasplaatje eenmaal is aangebrach op het Garmin horloge, dan biedt het zeer goede bescherming voor het LCD scherm.

Het aanbrengen van de screenprotector is zeer gemakkelijk. De protector zuigt zichzelf namelijk vast op het scherm. Lijm of andere bevestigingsmaterialen zijn dus niet nodig.

Om het glasplaatje goed en netjes te plaatsen, worden er twee schoonmaak doekjes meegeleverd. Een vochtig en een droog doekje. Hiermee kunt u het scherm goed schoonmaken voordat de screenprotector wordt geplaatst.

Bent u zuinig op uw Garmin Fenix 6X Pro sport horloge, dan is deze krasbestendige screenprotector precies wat u zoekt!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 43817907

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: