Draytek Vigor 2925 Dual-WAN Security Router

€ 169
Provincie Friesland
Prijs:
€ 169
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Drachten, FR
Adverteerder:
Hardware Kings
Telefoon:
+31850477708
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
53.11206,6.068919
Hardware Kings
Draytek Vigor 2925 Dual-WAN Security Router
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Draytek Vigor 2925 Dual-WAN Security Router

Omschrijving:

De Draytek Vigor 2925 is de ideale dual-wan gigabit router voor het MKB en kan tot 50 VPN tunnels opzetten. De Draytek Vigor 2925 beschikt naast zijn 2 Gigabit WAN poorten over 5 Gigabit LAN poorten en 2 USB poorten.

Eigenschappen Draytek Vigor 2925

 • Zeer snelle doorvoer, geschikt voor alle breedbandbehoeften
 • 5 Gigabit LAN poorten
 • 2 Gigabit WAN poorten
 • 2 USB Poorten voor 3G/4G Dongle, printer of opslag
 • Ingebouwde object based firewall
 • Inbound en Outbound Load Balancing
 • Poort-based en Tag-based VLAN (802.1q)
 • 50 Gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 25x SSL VPN
 • Content filtering mogelijkheden (Commtouch)
 • Bekende Draytek webinterface maakt installatie en beheer eenvoudig
 • 19" rackmountable (met rackmount kit, zie bundels)
 • Ideaal voor kleinzakelijke omgevingen

Omschrijving
De Vigor 2925 is een zeer betrouwbare router met vele mogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor de kleinzakelijke markt. De Draytek V2925 beschikt over 2 Gigabit WAN poorten, 5 Gigabit LAN poorten en 4G/3,5G ondersteuning op de USB poorten. Door integratie van multiple LAN subnetten kunnen vijf gescheiden LAN netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen, IP camera's of meerdere bedrijven. De router is een ideaal centraal verdeelpunt en de perfecte keuze voor al de internet- en netwerkbehoeftes binnen vrijwel ieder bedrijf.

Multiple LAN (subnet)
Het interne netwerk wordt steeds uitgebreider qua functionaliteiten. Naast de standaard computers, laptops, smartphones, printers en servers, zijn ook veelal pin terminals, IP camera's en IP telefoons onderdeel geworden van het interne netwerk. Het scheiden van deze interne netwerken kan nu eenvoudig met behulp van de functie multiple LAN. Hiermee kunnen meerder subnets worden gecreëerd met een eigen DHCP server, waardoor aparte interne netwerken ontstaan. Zo kan een cameranetwerk of een gastennetwerk volledig worden gescheiden van het bedrijfsnetwerk.

Firewall en NAT
Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall. De Draytek Vigor 2925 beschikt over een zeer robuuste en veelzijdige firewall. De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP adres, poortnummer en protocol worden toegepast. Alle firewallregels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast.

Doordat de firewall van de router is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle pakketten gecontroleerd op 'connection state'. Als een pakket volgens de firewall regels wordt doorgelaten, dan wordt het ook gecontroleerd op actieve connecties. Zijn er geen actieve connecties, dan zal de router de pakketten alsnog blokkeren.

Het is in de firewall tevens mogelijk om groepen aan te maken. Deze groepen kunnen vervolgens gebruikt worden om firewall regels te definiëren. Een groep kan bestaan uit een IP adres of een groep van IP adressen. Naast de firewall functionaliteiten is het eveneens mogelijk om Port redirection, DMZ host, open ports toe te passen in uw configuratie. Dit wordt NAT genoemd.

Bandbreedte beheer
Met bandwidth management kan de internetverbinding optimaal worden gebruikt. Deze functie bestaat uit 3 onderdelen:
 • 1) Session limit Met de session limit functie kan het maximaal aantal sessies per IP adres of groep van IP adressen worden aangegeven. Hiermee wordt voorkomen dat één gebruiker alle beschikbare bandbreedte verbruikt.
 • 2) Bandwidth limit Met behulp van bandwidth limit kan worden aangegeven hoeveel bandbreedte bepaalde IP adressen mogen

https://www.hardwarekings.nl/ Advertentienummer: 46494491

Meer advertenties van Hardware Kings

Link: