Ruime Jamet vouwwagen te koop

€ 400
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 400
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 maand
Gezien:
413 keer
Plaats:
Amersfoort, UT
Adverteerder:
Baukje Lavooij
Telefoon:
0614195421
Activiteit:
2 maanden actief op Marktnet
Positie
52.1401,5.387478
Baukje Lavooij
Ruime Jamet vouwwagen te koop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Ruime Jamet vouwwagen te koop.

Bouwjaar: 1998

Geschikt voor 8 personen

Nette zeer ruime Jamet vouwwagen te koop. Hij is 23 jaar oud, maar kan zeker nog wat vakantie's mee.

Enkele mankementen:

1 stok van de luifel is beschadigd geraakt bij een storm. Misschien kan deze nog gewoon gebruikt worden, anders moet hier even een lasnaadje overheen.

2 een scheurtje bij de punt van de luifel. Dit komt door die storm.

Verder zijn er 2 doekreparaties geweest. Hij is verder helemaal waterdicht.

Wat zit er allemaal in/bij:

2 slaapvertrekken boven de grond voor 2 personen per plek geschikt (incl. matrasjes), 1 slaaptentje voor onder een van de bovenste slaapvertrekken (hier zouden 2 mensen in kunnen slapen), keukentje met nieuwe gasaansluiting, binnentent (voor isolatie) in gehele voortent en gordijntjes, aanhanger volgt goed en heeft een reservewiel, disselbak en disselslot, imperiaal voor 4 fietsen e.d., koffertje met tenttoebehoren (haringen, touwen, elastieken etc), zwart binnenzeil, opberghangzakkast, binnententje voor naast keukentje wat gebruikt kan worden als kast of toiletruimte, opklaptafel (zie foto van grijze tafel in het bovengedeelte van de vouwwagen), veel opbergruimte onder de banken in het bovengedeelte van de vouwwagen en een kapstokje voor de jassen (kun je hangen aan een buis).

Voor een meerprijs van €80,- kan het dekmatras overgenomen worden voor extra slaapcomfort. Deze is 2 jaar gebruikt en nog in zeer nette staat (altijd alleen in een slaapzak op geslapen met nog een matrashoes eroverheen).

Voor een meerprijs van €50,- kan de biertafel overgenomen worden. Deze past met gemak in de vouwwagen. Zit wel een enkele beschadiging op het hout, maar verkeerd verder in prima staat.

Kortom: helemaal compleet dus.

Advertentienummer: 51399557

Andere advertenties in deze rubriek

Link: