Campooz Red Ruby

€ 11.900
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 11.900
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
922 keer
Plaats:
Zwolle, OV
Adverteerder:
Caravan Depot regio Overijssel/Drenthe
Telefoon:
0630653100
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.4931,6.119021
Caravan Depot regio Overijssel/Drenthe
Campooz Red Ruby
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Campooz Red Ruby

Kleur: Overige
Ledig gewicht: 300 kg
Laadvermogen: 450 kg
GVW: 750 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 490 x 240 cm
Aantal slaapplaatsen: 2
Afmetingen bed 1: 210x170


Opties en accessoires
  • Neuswiel
  • Oplooprem
  • Voortent

Bijzonderheden

Red Ruby

Het topmodel van Campooz nu bij ons in de showroom.

De tent klap je kruislings open. Red Ruby is hiermee de eerste in haar soort. Na het openklappen span je de stokken van de grote slaapcabine uit. Dan wordt al sne duidelijk dat het een hele bijzondere tenttrailer is. De master bedroom heeft de vorm van een diamant, omdat de wanden naar buiten lopen. Dit geeft een waanzinnig ruimtelijk effect.

Red Ruby is een langslaper. Dit betekent dat je het bed instapt via een trapje aan het voeteneind. De tenttrailer heeft plaats voor zes slaapplekken verdeeld over drie cabines.

Alle tenttrailers van Campooz zijn ontzettend flexibel. Red Ruby is geen uitzondering. Je kiest zelf welke panelen je gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de slaapcabine met een groot zwevend dak op te zetten. Je kunt de uirmtes naast de trailer gebruiken om te slapen, koken of je fietsen te stallen.

* Geschikt voor maximaal 6 personen
* Gemaakt van het allerbeste Ten Cate (tm) tentdoek
* 100% katoen
* Ademend, vochtregulerend en waterafstotend
* Perfecte afwerking

De Red Ruby is lekker blauw!

Bij iedere caravan die door Caravan Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de caravaneigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de caravan is en wordt beoordeeld of de caravan vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische caravankeuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf. Op die manier verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele staat van de caravan.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.

http://www.caravandepot.nl/ Advertentienummer: 50222622

Meer advertenties van Caravan Depot regio Overijssel/Drenthe

Link: