Stacaravan te koop op camping De Schotsman, Zeeland

€ 40.500
Provincie
Prijs:
€ 40.500
Sinds:
3 dagen
Gezien:
14 keer
Plaats:
Scharendijke, ZE
Adverteerder:
de stacaravanmakelaar ZEELAND
Telefoon:
0653931840
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
51.73434,3.828242
de stacaravanmakelaar ZEELAND
Stacaravan te koop op camping De Schotsman, Zeeland
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Stacaravan te koop op camping De Schotsman, Zeeland 

Door het grote, overdekte en beschutte hoekterras leef je snel buiten. Zodra de eerste zonnestralen komen zet je de deur open, kopje koffie en de krant erbij, dat is toch genieten. Vanaf het zitgedeelte kijk je over de groenstrook voor de stacaravan. Het veld is ruim wat goed past bij de stacaravan en de tuin. 
De stacaravan is heel praktisch ingericht. Je komt binnen in de gezellige living, door de middenkamer indeling oogt het heel ruim. De ouderslaapkamer met ensuite de badkamer en het aparte toilet bevinden zich aan de linkerkant en rechts de tweede slaapkamer en de open hoekkeuken. De keuken heeft veel kast- en werkruimte. Ideaal als de familie een weekendje blijft logeren, je loopt elkaar niet snel in de weg. Een grote meerwaarde is dan ook de aanbouw die nu fungeert als derde slaapkamer. 
In de schuur is plaats genoeg voor fietsen en tuingereedschap. Het vogelhuisje van familie Koolmees hangt al jaren aan de schuur en is ook bij de inventaris inbegrepen. Ze houden van een opgeruimd nest en vinden het fijn als na de winter het huisje ook een welverdiende poetsbeurt krijgt ;). 

Op de camping valt veel te beleven. Tennisbanen, midgetgolf, een supermarkt en een restaurant met uitzicht op het Veerse Meer en het pittoreske stadje Veere. 
De omgeving is sportief voor alle leeftijden... fietsen, wandelen of watersporten. 
Lekker genieten van een geweldige stek? Dan is dit de plek waar je moet zijn, hier wil je al je vrije tijd doorbrengen. 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • Lengte opbouw: 10,00 m
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 6

Meer advertenties van de stacaravanmakelaar ZEELAND

Link: