Je eigen droomchalet met goede mogelijkheid tot verhuur?

€ 90.405
Provincie
Prijs:
€ 90.405
Sinds:
3 weken
Gezien:
1.116 keer
Plaats:
Scharendijke, ZE
Adverteerder:
de stacaravanmakelaar ZEELAND
Telefoon:
0653931840
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
51.73434,3.828242
de stacaravanmakelaar ZEELAND
Je eigen droomchalet met goede mogelijkheid tot verhuur?
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Je eigen droomchalet met goede mogelijkheid tot verhuur? 

Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Koop nu je droomchalet en maak kennis met de professionele verhuurorganisatie Siblu.

Camping in de Bongerd past volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu.
Elk park heeft een zwemparadijs, diverse kidsclubs, een restaurant en een breed scala aan activiteiten en entertainmentprogramma’s.
Met meer dan 10.000 eigenaren is Siblu de Europese marktleider qua verkoop en verhuur.
Welk siblu verhuurprogramma je ook kiest, Siblu draagt zorg voor de marketing, verzorgt de schoonmaak, sleutelbeheer en klantenrelaties. Ook is het mogelijk om je vakantiechalet zelf te verhuren, in overleg kun je gebruik maken van de diverse diensten van Siblu. Denk hierbij aan de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak.

Op camping in de Bongerd is Siblu gestart met het aanleggen van een nieuw gedeelte.
Het is nu al mogelijk om een chalet te kopen en daar een passend plekje bij te kiezen.
Er is keuze uit diverse modellen, in verschillende prijsklassen en groottes.

Hemsworth 
De Hemsworth is een prachtig uitgevoerd chalet. Het is ruim en modern zonder in te boeten aan functionaliteit. Het straalt comfort en gezelligheid uit. Dit chalet heeft twee slaapkamers en twee badkamers. De living heeft openslaande deuren en de keuken is luxe ingericht. Het chalet wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. 

Meer informatie over het Siblu verhuurprogramma, de beschikbare kavels en de modellen kun je bij ons opvragen via info@stacaravanmakelaar.nl.

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Lengte opbouw: 12,00 m
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 4

Meer advertenties van de stacaravanmakelaar ZEELAND

Link: