Tank-O3 Waterzuiveringssysteem (2021)

€ 399
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 399
Sinds:
Vandaag
Gezien:
8 keer
Plaats:
Oss, NB
Adverteerder:
Tank-o3
Telefoon:
06-25119528
Activiteit:
5 weken actief op Marktnet
Positie
51.75271,5.503281
Tank-o3
Tank-O3 Waterzuiveringssysteem (2021)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tank-O3 Waterzuiveringssysteem (2021)

Merk: Tank-O3
Model: Waterzuiveringssysteem
Bouwjaar: 2021
Lengte: 6 meter
Aantal slaapplaatsen: 1

Opties:

Tank-O3: een uniek SYSTEEM voor schoon en veilig water, (bijna) onderhoudsvrij!!

Veiligheid: Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Ozon is een uiterst sterke, geur- en smaakloze oxidant, vele malen effectiever dan chloor of chloorachtige “middeltjes”. Tank-O3 zorgt ervoor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, algen, sporen etc. Het zorgt ervoor dat de watertank altijd geheel biofilmvrij is en blijft èn Tank-O3 werkt preventief om ziekte door virussen of bacteriën, zoals Legionella, te voorkomen.

Gemak: Na inbouw of aan het begin van het seizoen spoelt u de schoonwatertank grondig, u schakelt het
Tank-O3 systeem in en u bent klaar voor de rest van het seizoen. U vult alleen nog water bij en af en toe controleert u het systeem op kalkaanslag, dat is alles. U hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes. De schoonwatertank en het water blijven dus altijd helemaal schoon. Extra gemakkelijk: op het einde van het seizoen of wanneer u de camper, boot, caravan, tiny house enz. een poosje niet gebruikt, dan laat u het water af, dat is alles, de tank is al schoon. Vanaf nu laat u uw voertuig achter met een àltijd schone lege watertank. Het nieuwe seizoen of na een lange tijd begint u dus altijd met een schone watertank. Tank-O3 is dus beter voor u èn het milieu!

Montage: U kunt het Tank-O3 systeem het beste laten monteren door uw dealer, zie www.tank-o3.nl voor “Dealers”. In elke Tank-O3 verpakking is een inbouwhandleiding bijgevoegd, de inbouw wijst zichzelf. De handige "doe-het-zelver" kan dus gemakkelijk het systeem zelf inbouwen.
Het systeem is zeer onderhoudsvriendelijk. Dit omdat het ozongas naast waterzuivering de gehele binnenzijde van de schoonwatertank, dus ook de bovenkant, volledig schoonhoudt. Uw watertank wordt en blijft als nieuw zonder dat u hier iets voor hoeft te doen!

Met de aanschaf van het Tank-O3 systeem doet u een investering voor minimaal 10 jaar. Uw gemiddelde jaarlijkse kosten zullen niet hoger zijn dan bij het gebruik van milieubelastende middeltjes, u betaalt dus niets extra voor uw veiligheid en gemak. En deze kosten zijn lager dan een bezoekje aan een arts ….. zeker nù HYGIëNE voorop!

www.tank-o3.nl Oss NL.

Andere advertenties in deze rubriek

Link: