Hobby De Luxe 380 (2011)

€ 11.500
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 11.500
Sinds:
3 dagen
Gezien:
188 keer
Plaats:
Emmeloord, FL
Adverteerder:
Caravancentrum Emmeloord
Telefoon:
0527613438
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.68633,5.756979
Caravancentrum Emmeloord
Hobby De Luxe 380 (2011)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Hobby De Luxe 380 (2011)

Merk: Hobby
Model: De Luxe 380
Bouwjaar: 2011
Lengte: 5.5 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 1200 kg

Indeling:
Eindkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig

Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe kennis te maken.

Deze Hobby De Luxe uit 2011 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 250 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Door de standaardzit voor heeft u veel zitruimte. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (135 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe kennis te maken.

Lichte schade zijkant.

Meer advertenties van Caravancentrum Emmeloord

Link: