Beyerland Quartz 460 TF (2004)

€ 7.850
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 7.850
Sinds:
1 week
Gezien:
395 keer
Plaats:
Emmeloord, FL
Adverteerder:
Caravancentrum Emmeloord
Telefoon:
0527613438
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.68633,5.756979
Caravancentrum Emmeloord
Beyerland Quartz 460 TF (2004)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Beyerland Quartz 460 TF (2004)

Merk: Beyerland
Model: Quartz 460 TF
Bouwjaar: 2004
Lengte: 6.4 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1400 kg

Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig

Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Beyerland Quartz 460 TF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze comfortabel uitgevoerde Beyerland Quartz 460 TF is van bouwjaar 2004. In deze caravan beschikt u over 4 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een mover. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Beyerland heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. De boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (77 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Door de praktische zakluifel is de luifel binnen een paar minuten opgezet. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Beyerland Quartz 460 TF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer advertenties van Caravancentrum Emmeloord

Link: