Oyster Vision V 85 auto skew ,vol automatische satelliet.

€ 2.499
Prijs:
€ 2.499
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
88 keer
Plaats:
Kollum
Adverteerder:
Adjelectronics
Telefoon:
0621673358
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Adjelectronics
Oyster Vision V 85 auto skew ,vol automatische satelliet.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Oyster Vision V 85 auto skew ,vol automatische satelliet.

Oyster Vision V 85 cm met auto skew

Maar 17 centimeter hoog.

Het is oyster gelukt om een volautomatische schotel te ontwikkelen die ingeklapt maar 17 centimeter hoog is. Door de speciale arm is dat gelukt. De lnb raakt zelfs het dak niet eens. Ook de twin lnb blijft zweven.

Besturingunit.

Er is niets vervelender dat wanneer u onderweg bent en de schotel vindt de satelliet niet meer omdat de zoekfrequentie gewijzigd is.Oyster heeft een compleet nieuwe manier van satelliet bedienen bedacht en gemaak. De besturingskast is voorzien van de nieuwste snufjes op techniek gebied. Als u de speciale app installeert op uw smartpfone kunt u de schotel niet alleen bedienen met uw smartpfone, maar u kunt ook diverse instellingen regelen. Het is zelfs mogelijk om een software update te doen via uw telefoon. U krijgt van oyster bericht wanneer er nieuwe software is oor uw systeem die u daarna zelf kan installeren.

1 kabel aansturing.

Ook de installatie van deze oyster systemen zijn niet moeilijk. De schotel wordt namelijk aangestuurd met 1 coaxkabel. Via deze kabel lopen alle signalen, spanningen en het tv signaal. Alleen voor het twin systeem heeft u 2 coaxkabels nodig, maar dan kunt u ook tv kijken op 2 verschillende plaatsen.

Ingebouwde GPS systeem.

Dankzij het ingebouwde gps systeem, hellingshoekmeter en 3d kompas weet de oyster precies war hij de satelliet moet zoeken. Hij heeft daarom de satelliet ook in een korte tijd gevonden. het maakt nu ook niets meer uit hoe de camper staat. Door de hellingsmeter weet de oyster al hoe “scheef” de camper staat en daar houdt hij direct rekening mee ls hij gaat zoeken.

Auto skew.

Deze schotel beschikt over een auto skew. Dit houdt in dat de lnb nog beter wordt uitgericht op de satelliet. De skew is heel belangrijk in het zuiden van Europa daar het signaal al niet optimaal is daar. De skew wordt automatisch ingesteld. Daar hoeft u niets voor te doen.

Technische Specificaties:
- opbouwhoogte 17 cm
- Alleen leverbaar in 85 cm
- gewicht oyster V: 11kg
- GPS>- Schotel/paneel klapt in bij starten voertuig.
- Zeer snelle uitrichting
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking-magnesium arm
- Eenvoudige bediening
- 3 jaar garantie en deskundige service

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
408476
21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.

https://adjelectronics.nl/ Advertentienummer: 40685860

Meer advertenties van Adjelectronics

Link: