Gobanna 1500 Off Road (2020)

€ 12.900
Prijs:
€ 12.900
Sinds:
1 week
Gezien:
104 keer
Adverteerder:
Caravan Depot Wognum
Telefoon:
0683693915
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Caravan Depot Wognum
Gobanna 1500 Off Road (2020)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gobanna 1500 Off Road (2020)

Merk: Gobanna 1500 Off Road
Bouwjaar: 2020
Lengte: 3.3 meter
Aantal slaapplaatsen: 1
Leeg gewicht: 370 kg
Maximum gewicht: 750 kg

Opties:
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig

Gobanna 1500 off-road | 2020 | Origineel Nederlands fabricaat | Uniek exemplaar
Voor iedereen die graag buiten de geijkte paden wil komen is hier de off road versie. Deze Gobanna heeft meer bodemvrijheid. grote terreinbanden, rondom side-bars en een imperiaal op het dak.
Deze Gobanna 1500 Off Road is uniek in zijn soort. Nog meer bodem vrijheid, rondom side / bars en een imperiaal op het dak?
“Stoer, praktisch en voor velen woonwagenliefhebbers bereikbaar zijn”. Op basis deze visie worden kinderen vanaf Gobanna's geproduceerd in IJmuiden waar de passie spat wat zorgt voor het ultieme vakantiegevoel, vrijheid!
Deze zeer complete Off Road Gobanna heeft nagenoeg elke optie die maar te bedenken is. Het Alko-Chassis en de wielen met standaard lichtmetalen velgen vormen de basis van deze Gobanna welke is voorzien van rondom side-bars inclusief traanplaatspatborden en disselbak. In deze disselbak treft u de gasvoorziening en extra bergruimte. De aan de achterzijde gesitueerde keuken welke is voorzien van een 2-pits gasstel met wasbak kunt u al het lekkers bereiden wat in de RVS koelkast gekoeld ligt.
De voor een mini-caravan riante in blauw uitgevoerde slaapmatras (150x200) maakt het slaapconfort compleet met 2 leeslampen en spots in de plafond verwerkt. De Gobanna 1500 Off Road is tevens voorzien van een USB-lader en een heldere Turbovent dakraam. De extra grote deuren zijn beide voorzien van combirollo's.
Afmetingen en gewichten
Totale lengte 394 | Opbouwlengte 291 | Br 190 H 170
leeggewicht 270 kg | Technisch max. massa 750 kg
Gobanna mini-caravans (Teardrop concept) bieden nagenoeg voor elk trekkend (ook kleine en / of elektrisch) voortuig met B-rijbewijs de mogelijkheid lekker op weg te gaan. Uiteraard dient dit trekkende voortuig aan de minimale eisen te voldoen om maximaal 750 kg (ongeremd) te mogen vervoeren. Toch liever eerst een Gobanna huren? kijk eens via onderstaande link naar de mogelijkheden
Gobanna huren: https://huurjecaravan.nl/gobanna-1200-basic-caravan-huren/

Bij iedere caravan die door Caravan Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de caravaneigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de caravan is en wordt beoordeeld of de caravan vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.
Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische caravankeuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf. Op die manier verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele staat van de caravan.
Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.

Indeling Sanitair

Accessoires:
Schoonwatertank (vast)

Keuken

Indelingen:
Eindkeuken

Accessoires:
Gascomfoor, Koelkast

Exterieur/Interieur

Accessoires:
Buitenlamp, Dakluik, Lichtmetalen velgen

Sanitair

Accessoires:
Schoonwatertank (vast)

Slaapcomfort

Aantal bedden
1 bedden

1-persoonsbed (lxb) 
200 x 150 

Indelingen:
Dwarsbed

Sanitair

Accessoires:

Meer advertenties van Caravan Depot Wognum

Link: