Citroën Jumper Pössl 2WIN Plus (2018)

€ 56.900
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 56.900
Sinds:
4 dagen
Gezien:
23 keer
Plaats:
Sleen, DR
Adverteerder:
ROADVIP Buscampers b.v.
Telefoon:
06-29005031
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.77169,6.782302
ROADVIP Buscampers b.v.
Citroën Jumper Pössl 2WIN Plus (2018)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Citroën Jumper Pössl 2WIN Plus (2018)

Merk: Citroën Jumper
Model: Pössl 2WIN Plus
Bouwjaar: 2018
Lengte: 6 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Citroen
Uitvoering: Buscamper
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 121
Kilometerstand: 14000

Indeling:
Midden toilet: aanwezig

Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig

Maak eens kennis met deze Pössl 2 Win 600, die is gebouwd in het jaar 2018. De buscamper heeft een toelaatbaar gewicht van 650 kg en beschikt over 3 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 650 kilo.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de camper. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (85 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de lichtmetalen velgen en het reservewiel u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Pössl 2 Win 600? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

ROADVIP

Is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!

Meer advertenties van ROADVIP Buscampers b.v.

Link: