Piaggio One PMP Feng Chen Wang Elektrische Scooter

€ 3.298
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 3.298
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Oosterhout, NB
Adverteerder:
Centralscooters
Telefoon:
0162-453880
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65597,4.850023
Centralscooters
Piaggio One PMP Feng Chen Wang Elektrische Scooter
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Piaggio One PMP Feng Chen Wang Elektrische Scooter (Turqoise) bij Central Scooters kopen €3298,00 of lease voor €70,08 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
Piaggio One plus PMP Feng Chen Wang 

Piaggio en Feng Chen Wang, op het internationale toneel één van de meest innovatieve en experimentele modeontwerpers, hebben de handen ineen geslagen en een hele speciale editie van de Piaggio 1 samengesteld. Deze elektrische scooter combineert met een uiterste originele livery het natuurlijke element water met een met de hand, met de traditionele Chinese-penseeltechniek, gereproduceerde feniks. Dit symbool van deugd, genade en duurzaamheid, zit boordevol met de nieuwste technologie van Piaggio en draagt op een gewaagde, opvallende manier een betekenisvolle boodschap uit.

Verleden en toekomst in één product
Feng Chen Wang werd geboren in Fujian, een provincie in Zuid-Oost China, maar haar experimentele karakter bracht haar naar Londen, waar ze aan de prestigieuze Royal College of Art studeerde. Binnen een paar jaar maakte ze naam als avant-garde ontwerpster en werkte ze samen met Nike, Converse, UGG, Levi’s en andere iconische wereldwijde merken. Haar unieke, conceptuele en sterk functionele stijl is een naadloze herinterpretatie van de Chinese-traditie met levendige en moderne materialen.

Het stempel van een echte artiest
De Piaggio 1 Feng Chen Wang pronkt met een opvallende livery die de Chinese-traditie combineert met de uitzonderlijke creativiteit die de ontwerpster typeert. De scooter combineert op moeiteloze wijze de belangrijkste invloeden in haar leven, de spectaculaire landschappen van Fujian, waar ze is geboren en getogen, en de moderne, veelvormige aspecten van haar leven in Londen. De exacte groene tint van de zadelbekleding en de velgen is een verwijzing naar de inheemse fauna van haar thuisland, maar symboliseert ook gezondheid, harmonie en welvaart.

E-mobiliteit van een hoger niveau
De Piaggio 1+ is uitgerust met een 2,3 kWh accu, vergeleken met de standaard accu van 1,4 kWh. Zijn topsnelheid is 45 km/u, maar zijn actieradius in de WMTC-modus kan 68 km en in de ECO-modus zelfs een indrukwekkende 100 km zijn. Een unieke combinatie van kracht en comfort die zich perfect aanpast aan een drukke en dynamische levensstijl om samen elke straat, elke hoek van de stad mee te verkennen.

Innovatief ook in het comfortDe Piaggio 1+ is de enige e-scooter in zijn categorie met een royale opbergruimte onder het zadel waar een volledige jethelm in past. Met de zadel-voetenruimte-stuur-driehoek die de traditionele verhoudingen van een Piaggio-scooter volgt werd ook de ergonomie niet vergeten. De ruime voetenruimte verzekert een comfortabele rijpositie en voor de passagiers zijn stevige opklapbare voetsteunen voorzien. Tenslotte vinden we in de achterplaat van het beenschild een handige tassenhaak en een USB-aansluiting met waterdicht rubber dopje.

Gestroomlijnd en stijlvol
De Piaggio 1+ combineert moeiteloos elektrische mobiliteit met de typische originele stijl, kwaliteit en techniek waar het merk Piaggio synoniem voor staat. Het voorschild dat de klassieke "stropdas" draagt, is zowel elegant als beschermend, terwijl de aandacht voor het detail duidelijk blijkt uit elementen zoals de dubbele bekleding van het zadel met zijn glanzende zijafwerking en het intrigerende zeshoekige patroon op het voorschild en de zijpanelen dat geïnspireerd is op het Piaggio-logo. 

E-mobiliteit met alles erop en eraan
Op het stuur vinden we een groot 5,5-inch digitaal LCD-kleurenscherm met een schemersensor die de achtergrond- en

http://www.centralscooters.nl/ Advertentienummer: 57539249

Meer advertenties van Centralscooters

Link: