Piaggio One PMP Elektrische Scooter (Forever Grey) bij

€ 2.998
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 2.998
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oosterhout, NB
Adverteerder:
Centralscooters
Telefoon:
0162-453880
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65597,4.850023
Centralscooters
Piaggio One PMP Elektrische Scooter (Forever Grey) bij
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Piaggio One PMP Elektrische Scooter (Forever Grey) bij Central Scooters kopen €2998,00 of lease voor €63,71 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
Piaggio 1 PMP (100% elektrisch) 

De Piaggio 1 luidt een nieuwe generatie van e-scooters in. Maak u op om te genieten van emissievrije stedelijke mobiliteit met de kwaliteit, technologie en veiligheidsfuncties die synoniem staan voor de Piaggio scooters, samen met alles wat u van een premium scooter mag verwachten. Met zijn stijlvolle Vormgeving, verfijnd chassis, geweldige wegligging, groot laadvermogen en ongeëvenaarde aandacht voor het detail weet de unieke Piaggio 1 wanneer hij stil moet zijn en de prestaties het woord moet laten doen. 

Een elektrische scooter op maat voor u
De Piaggio 1 is er in drie motorvariaties. De standaarduitvoering (in 25 km/u en 45 km/u uitvoering) heeft een topsnelheid van 25 en 45 km/u en een actieradius van tot 55 km in de ECO-modus en tot 43 km in de WMTC-modus. De Piaggio 1+ heeft een grotere accu die 100 km in de ECO-modus, en 68 km in de WMTC-modus verzekert. De Piaggio 1 Active kan daarentegen bogen op een maximumsnelheid van 60 km/u en een actieradius van 85 km in de ECO- en 66 km in de WMTC-modus.

U verplaatsen was nog nooit zo gemakkelijk
De Piaggio 1 is in alle opzichten een gebruiksvriendelijke scooter, vanaf het moment dat u hem inschakelt. Dankzij zijn keyless mechanisme is alles wat u nodig heeft een praktische afstandsbediening, waarna u gewoon op de MAP-knop rechts op het stuur drukt en de ECO- of WMTC-modus selecteert. De ECO-modus is gebaseerd op brandstofbesparing en biedt een grotere actieradius, een topsnelheid van 30 km/u en een meer geleidelijke acceleratie. Met de WMTC-modus buit u het volledige potentieel van de motor uit en geniet u van een spannendere rijervaring.

Makkelijk opladen
Het opladen van de Piaggio 1 is een fluitje van een cent. U koppelt de accu in een paar seconden los om hem thuis, op kantoor of waar u ook maar bent, in een stopcontact te steken. De accu van de 1-uitvoering weegt slechts 10 kg en heeft een capaciteit van 1,4 kWh, terwijl de accu's van de 1+ en 1 Active een capaciteit hebben van 2,3 kWh en 15 kg wegen. De accu's zijn onderhoudsvrij, hebben geen bijzondere verzorging nodig en worden geleverd met een lader.

De stille revolutie
De 1 wordt aangedreven door een door Piaggio ontwikkelde elektrische naafmotor in de achterwielnaaf, wat een strak en compact frame mogelijk heeft gemaakt. De versies 1 en 1+ hebben een elektromotor met een continu afgegeven vermogen van 1,2 kW, terwijl het 1 Active model 2 kW levert. De combinatie van lichtgewicht constructie, geavanceerde lithium-ion-accu en slim opladen tijdens het vertragen zorgt bij alle drie de versies voor een uitstekende actieradius, waarbij de 1+ met een enkele lading tot zelfs 100 km kan halen.

De Piaggio 1 (one) PMP is leverbaar in de uitvoering:
- Bromscooter 45km 

De Piaggio 1 (one) PMP is leverbaar in de kleuren: 

- Forever white (glans wit) 
- Sunshine mix (mat grijs/ glans oranje)
- Forever Grey (mat grijs)
- Arctic mix (glans wit/ glans blauw) 
- Forest mix (mat zwart/ mat groen) 
- Forever Black (zwart mat)

de Piaggio 1 (one) PMP is standaard voorzien van:
De Piaggio One + PMP (Piaggio Mia multimedia Platform) is af-fabriek voorzien van het Piaggio MIA systeem. 

*De gemeten gegevens zijn gebaseerd op tests op de weg bij constante snelheid (wide open throttle) en kunnen worden beïnvloed door verschillende omstandigheden, zoals beladingstoestand, temperatuur, windsnelheid, wegdek en

http://www.centralscooters.nl/ Advertentienummer: 57539253

Meer advertenties van Centralscooters

Link: