Mafell Afkort-zaagsysteem KSS 60 cc 230 V in

€ 1.039,39
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1.039,39
Sinds:
3 weken
Gezien:
20 keer
Plaats:
Haarlem, NH
Adverteerder:
GereedschapPro
Telefoon:
0237602376
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.37391,4.615857
GereedschapPro
Mafell Afkort-zaagsysteem KSS 60 cc 230 V in
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mafell Afkort-zaagsysteem KSS 60 cc 230 V in

Omschrijving:

De afkort-zaagsysteem KSS 60 cc, wat een ding!
De nieuwe krachtige maar lichte afkort-zaagsysteem van MAFELL, met een zaagdiepte tot 60 mm vanaf de geleideliniaal, zetten de toon in de interieurbouw.

PENDELKAP
De pendelkap kan met een enkele vingerbeweging eenvoudig ingetrokken worden. Daarmee gaat het aanzetten van een afkort- of invalzaagsnede eenvoudig, veilig en comfortabel.

ZWENKSYSTEEM
Het unieke zwenksysteem zorgt ervoor dat zelfs bij een verstekhoek van 45° vanaf een geleideliniaal nog tot 47 mm diep gezaagd
kan worden.

FLIPPKEIL
Het geveerd opgehangen Flippkeil spouwmes hoeft voor invalzaagsneden niet verwijderd te worden en zorgt daardoor voor zeker en veilig werken.

TOEPASSING ZONDER LINIAAL
Samen of alleen: bij de nieuwe afkort-zaagsysteem kan de zaagmachine ook zonder geleideliniaal gebruikt worden. Los van de liniaal biedt de KSS 60 cc alle functionaliteiten en voordelen die ook de nieuwe K 65 cc biedt.

ZAAGDIEPTEINSTELLING
De zaagdiepte laat zich snel en zeker instellen. Na het losmaken van de arretering kan de zaagdiepte met behulp van een schaalverdeling precies ingesteld worden.

TERUG NAAR AF
Na iedere zaagsnede wordt de KSS 60 cc automatisch in de beginpositie teruggetrokken met behulp van draad uit polyethyleen. Klaar voor de volgende snede!

HERHALINGSAANSLAG VOOR DE ZAAGDIEPTE
Voor het herhalen van zaagsneden tussen de 2 en de 61 mm diep kan de zaagsnedediepte vooraf ingesteld en gefixeerd worden.

AFKORTLINIAAL-ONTKOPPELING
Met een snelsluiting kan de machine van de afkortliniaal ontkoppeld worden. Daarmee wordt de zaag ook als losse handcirkelzaag inzetbaar, met alle toepassingsmogelijkheden die de K 65 cc te bieden heeft.

Algemeen over de nieuwe zagen:
Licht, sterk, diep: de nieuwe MAFELL afkort-zaagsysteem, tot 67 mm zaagdiepte.
MAFELL biedt U een nieuwe generatie extreem krachtige maar tegelijk lichte handcirkelzagen aan. In vorm gelijk aan de bekende 55 mm invalzaag, maar nu met een zaagsnedediepte tot 67 mm. Uniek in zijn klasse door het motorvermogen tot 1.800 Watt.

EENVOUDIGWEG BIJDETIJDS: TOT 67 MM ZAAGDIEPTE
Overtuigende zaagsneden in uiteenlopende materialen. De zaagmachine is licht in gewicht en is daardoor eenvoudig en veilig te hanteren.

EENVOUDIGWEG OPTIMAAL: DE SPAANGELEIDING
De spaangeleiding is ontworpen en geoptimaliseerd voor het zagen van houtvezelplaten. Ook bij invalsneden in de vezelrichting biedt de uitstekende spaangeleiding wezenlijke voordelen.

Van massiefhout tot isolatiemateriaal: alles met één machine!
De nieuwe zagen van MAFELL overtuigen niet alleen door hun zaagsnedediepte en hun toonaangevende bedieningswijze, maar ook door het grote aantal toepassingsmogelijkheden. Of het nu om afkort-, inval-, of schulpzaagsneden tot 67mm gaat, deze nieuwe machines zorgen juist bij massiefhout en bij houtvezelisolatiemateriaal voor een perfect resultaat.

Afkorten: Zo eenvoudig is het:
Bij de afkortliniaalzaag zijn de handcirkelzaag en de geleideliniaal stevig met elkaar verbonden. Samen zijn ze het zaagsysteem. Een vaste en een instelbare aanslag onder de liniaal zorgen ervoor dat onder een vooraf ingestelde hoek van -60° tot +60° gezaagd kan worden. De zaag wordt dan eenvoudig met beide aanslagnokken tegen het werkstuk aangedrukt. Zagen en klaar!
De liniaal wordt na de zaagsnede automatisch in de beginpositie teruggetrokken.

VERSTEKZAAGSNEDEN
Dankzij de grote schaalverdeling voor de verstekhoek en de precieze dubbele vastklemming

http://www.gereedschappro.nl/ Advertentienummer: 48961908

Meer advertenties van GereedschapPro

Link: