Infrarood paneel Serie FH 30 x 100 cm - 400 Watt

€ 192,50
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 192,50
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amersfoort, UT
Adverteerder:
Verwarminghandel.nl
Telefoon:
0333034333
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16611,5.36031
Verwarminghandel.nl
Infrarood paneel Serie FH 30 x 100 cm - 400 Watt
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Infrarood paneel Serie FH 30 x 100 cm - 400 Watt

Omschrijving:

Hoog vermogen infrarood paneel van 400 Watt met een afmeting van 30 x 100 cm, geschikt voor plafondmontage. Dit in wit uitgevoerde verwarmingspaneel is een echte aanwinst voor de ruimte dankzij het eigentijds design met naadloos afgeronde hoeken.

Hoog vermogen infrarood paneel van 30 x 100 cm - 400 watt - plafondmontage

Dit VH infrarood frameloos design verwarmingspaneel is mooi vormgegeven met volledig afgeronde hoeken en is zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld de woonkamer, kantoor, bedrijfsruimte, hobbykamer of badkamer.

Dit strak vormgegeven VH infrarood verwarmingspaneel heeft een hogere werktemperatuur (110 - 130?) dan de meeste infrarood panelen en is hierdoor in staat om een hoger vermogen af te geven met een klein oppervlak.

Dankzij de IP54 klasse is dit paneel tevens zeer veilig en waterbestendig, zodat het ook in een badkamer kan worden toegepast. Het paneel is voorzien van een zeer duurzame gepoedercoate aluminium voorzijde die de warmte goed afgeeft aan de omgeving. Dankzij de aluminium opbouw is het paneel bovendien zeer licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te installeren op alle type plafonds en schuine wanden.

Infrarood verwarming heeft als voordeel dat de infrarode stralen de omgeving opwarmen. In tegenstelling tot een traditionele radiator, die warme lucht laat circuleren, zal het paneel de ruimte zelf opwarmen en geeft deze de warmte aan de lucht af. Hierdoor ontstaat een zeer comfortabel klimaat, waarin een aangenaam gevoel vaak al met een lagere luchttemperatuur wordt gerealiseerd. In combinatie met een goede regeling valt hierdoor een flinke besparing op de stookkosten te realiseren. Lees daarover meer in de veelgestelde vragen. 

Belangrijkste kenmerken van het serie FH Infrarood paneel:
  • 30,5 x 100,5 x 2,5 cm (lxbxd) - 400 watt
  • Geschikt voor plafondmontage of aan een schuine wand
  • Volledig opgebouwd uit aluminium
  • Glad en randloos paneel met afgeronde hoeken
  • IP54 goedgekeurd
  • Voorzien van een thermische beveiliging tegen oververhitting
  • Efficiëntie omzetting elektriciteit> 98%
Benodigd vermogen

Voor een gemiddelde ruimte kan worden uitgegaan van de volgende vermogens bij toepassing van infrarood panelen als hoofdverwarming:

  • 30 Watt per m³ voor woonkamers
  • 22 Watt per m³ voor slaapkamers

Bovenstaande zijn gemiddelde waardes voor het verwarmen van huizen gebouwd na het jaar 2000. Bereken nu direct het benodigde vermogen per type huis, isolatieniveau en ruimte met onze handige online calculator. 

Voor het toepassen van een infrarood paneel als lokale bijverwarming zijn er enkele specifieke zaken waar rekening mee moet worden gehouden in plaatsing van het paneel en het benodigde vermogen. Lees daarover hier meer. 

Bediening van het paneel

Het infrarood paneel kan direct worden ingestoken in een geschikt stopcontact of worden gekoppeld aan een thermostaat. Het voordeel van het gebruik van een thermostaat is dat deze de temperatuur kan meten in de ruimte en het infraroodpaneel automatisch zal aan/uitschakelen afhankelijk van de ontwikkeling van de temperatuur. Enkele geschikte thermostaten zijn hieronder toegevoegd als accessoire. Kijk voor alle toepasbare thermostaten voor dit infraroodpaneel bij dit overzicht.

Montage

Het VH Infrarood paneel Serie FH mag enkel worden gemonteerd aan het plafond of aan een schuine wand. Installeren is zeer eenvoudig met behulp van de meegeleverde beugels en installatiemal. Bij installatie aan een schuine wand dient er wel rekening mee te worden gehouden dat het paneel niet op aanraakhoogte wordt geïnstalleerd. Plaatsing aan een rechte wand is bij dit paneel niet toegestaan. Dit is wel mogelijk met het Serie F paneel, welke qua uiterlijk gelijk is maar een iets lager vermogen heeft. Daardoor kunnen deze serie F en de serie FH uitstekend gecombineerd

http://www.verwarminghandel.nl/ Advertentienummer: 57541532

Meer advertenties van Verwarminghandel.nl

Link: