AF-Mat vloerverwarming op mat 5 m²

€ 246,50
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 246,50
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amersfoort, UT
Adverteerder:
Verwarminghandel.nl
Telefoon:
0333034333
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16611,5.36031
Verwarminghandel.nl
AF-Mat vloerverwarming op mat 5 m²
Versturen

Alle velden zijn verplicht

AF-Mat vloerverwarming op mat 5 m²

Omschrijving:

Compleet pakket elektrische vloerverwarming voor 5 m² (750 watt vermogen), inclusief een thermostaat naar keuze*. Dit unieke product met een ultradunne kabel van slechts 1 mm kan worden toegepast onder zwevende vloeren, tapijt en in natte ruimtes.

Innovaheat AF-Mat Elektrische Vloerverwarming op Mat - 5 m² - Compleet pakket inclusief thermostaat naar keuze*

Compleet pakket voor elektrische vloerverwarming inclusief thermostaat. Met dit complete doe-het-zelf pakket legt u eenvoudig elektrische vloerverwarming in droge of natte ruimtes, zoals de badkamer, woonkamer, gang of keuken. De mat is gemakkelijk uit te rollen en te plaatsen onder iedere zwevende vloer. Uniek aan de AF-Mat is dat deze niet alleen onder harde vloeren zoals laminaat kan worden gebruikt, maar ook onder tapijt voor extra comfort door een warme vloer. De AF-mat kan ook worden toegepast in combinatie met Klik of Plak PVC, echter is er dan vaak een extra tussenlaag nodig voor de stabiliteit. Meer hierover is te vinden in onze FAQ via deze link. 

De AF-mat elektrische vloerverwarming is leverbaar in verschillende afmetingen. Het pakket wordt geleverd inclusief thermostaat naar keuze. De elektrische vloerverwarming op mat is uitgelegd als hoofdverwarming, de lussen van de kabels zijn zo gepositioneerd dat deze 150 Watt/m² leveren. Het is mogelijk om meerdere matten te combineren om op die manier het juiste oppervlak voor uw ruimte te leggen.

*Meerprijs van toepassing afhankelijk van gekozen thermostaat.

Innovatieve eigenschappen

Deze elektrische vloerverwarmingsmat is een uniek product gebaseerd op jarenlange innovatie. De kabel is voorzien van een mantel en is hoogwaardig geïsoleerd, maar heeft een dikte van slechts 1 mm.

De InnovaHeat AF-mat kabel is voor gemonteerd tussen twee aluminium lagen voor een wattage van 150 watt per m². Het aluminium geleidt de warmte van de kabel, waardoor de warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak wordt verdeeld. Door de montage van de kabel tussen het aluminium is de mat zeer gemakkelijk onder zwevende vloeren te plaatsen. Dankzij de IP67 classificatie van de kabel is de mat bovendien geschikt voor toepassing in natte ruimtes. 

Belangrijkste kenmerken van de InnovaHeat AF-Mat Vloerverwarming
  • Elektrische vloerverwarming op mat van 5 m² - vermogen van 150 watt per m² - tussen 2 lagen aluminium
  • Ultradunne kabel van slechts 1 mm
  • Mat breedte: 50 cm
  • Mat op rol; gemakkelijk uit te rollen en door inknippen van het aluminium uit te leggen op de juiste afmeting
  • Te verwerken onder zwevende vloeren, zoals laminaat en parket maar ook geschikt voor onder tapijt
  • Geschikt voor toepassing in natte ruimtes
  • Kabel: Geaarde dubbel-aderige kabel, slechts 1 mm dik
Thermostaat keuze

Het complete pakket wordt standaard geleverd inclusief een thermostaat naar keuze. In het keuzemenu bovenaan deze pagina kan een keuze worden gemaakt uit onze populairste thermostaten (zie hieronder). Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een andere thermostaat uit ons assortiment te kiezen. Alle thermostaten die geschikt zijn om te combineren met elektrische vloerverwarming zijn via deze link te vinden.

VH Control "Metis" Touchscreen thermostaat met programmamogelijkheid, 6 schakelmomenten per dag.
VH Control "Chronos WiFi" WiFi thermostaat met programmamogelijkheid (4 schakelmomenten per dag). Functioneel design met 5 bedieningsknoppen. Met WiFi functie, te bedienen via Smart Home App.
VH Control "Calypso" Elegante thermostaat met touchknoppen, goede zichtbaarheid op het scherm. Uitgevoerd met zelflerende functie. (ook verkrijgbaar in zwart)
VH Control "Calypso WiFi" VH Control "Calypso" thermostaat met WiFi functie, te bedienen via Smart Home App (ook verkrijgbaar in zwart)
VH Control "Echo" Draadloze RF thermostaat met opbouw ontvanger. De thermostaat stuurt 1 of meer

http://www.verwarminghandel.nl/ Advertentienummer: 57558542

Meer advertenties van Verwarminghandel.nl

Link: