Douchedeur 90 x 200 cm met vast paneel

€ 249
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 249
Sinds:
1 maand
Gezien:
3 keer
Plaats:
Rosmalen, NB
Adverteerder:
Retour-goed.nl
Telefoon:
0651492930
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.74677,5.403481
Retour-goed.nl
Douchedeur 90 x 200 cm met vast paneel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Douchedeur 90 x 200 cm met vast paneel


Dit is een product dat retour is gekomen bij de retailer waar wij deze opkopen. Wij kennen de reden van het retourneren niet. Het product is nieuw en zit in een (meestal de originele) verpakking. De verpakkingen hebben vaak wel (transport)schade maar de producten over het algemeen niet. Wel hebben wij het product fysiek gecontroleerd en eventuele zichtbare schades gefotografeerd en vastgelegd in de tekst. Zijn er geen close-up foto’s van de schade dan is het product schadevrij. Daarnaast controleren wij, waar van toepassing, ook de inhoud van de verpakking op onderdelen. Dit doen wij zo secuur mogelijk. Het kan echter zijn dat we kleine krassen / schades en of kleine missende onderdelen (bevestigingsmaterialen) over het hoofd hebben gezien. Onze prijzen zijn gemiddeld genomen 50% lager dan de internetprijzen van deze producten.Retour-goed.nl geeft nieuwe producten een tweede kans. Bij Retour-goed.nl koop je namelijk producten met een verhaal.


Onze voorraad producten komen vanuit partijen die wij opkopen. Dit zijn meestal retour-goederen. Maar ook ex-showroom producten, over voorraad, b-keus of producten uit een uitlopend assortiment komen bij ons binnen.

Allemaal producten die normaal niet bij jou als consument terecht zouden komen. Deze artikelen werden namelijk tot onze komst vaak geëxporteerd, bleven tot in den treure in een hoek staan of erger nog…..ze werden uiteindelijk vernietigd. Dat kan in deze tijd natuurlijk niet meer.

We moeten met zijn allen goed voor onze planeet zorgen en daar horen initiatieven zoals ons bedrijf bij. Een gedeelte van onze voorraad is dan ook circulair.

Heb je vragen of staat het door jou gewenste product er (nog) niet tussen ? Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch een passende aanbieding doen.

Retour-goed.nl

Biestkampweg 3

5249JV Rosmalen

info@retour-goed.nl

KvK nummer: 76429423Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 8718858078790
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Levertijd: 2 dagen
  • Merk - Algemeen: Wiesbaden
  • SKU (eigen artikel code): 4278
  • Gewicht (algemeen): 20,00 gram

http://klik hier om direct te bestellen Advertentienummer: 56284228

Meer advertenties van Retour-goed.nl

Link: