Vetafscheider 650 liter - 2.0 l/s - hdpe

€ 1.075
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 1.075
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products BV
Activiteit:
13 maanden actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products BV
Vetafscheider 650 liter - 2.0 l/s - hdpe
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Vetafscheider 650 liter - 2.0 l/s - hdpe

Omschrijving:

Horeca keukens en cateringfaciliteiten met plaatsgebrek worden voortaan uitgerust met deze compacte vetafscheider om vetten uit hun afvalwater te halen. Het is immers bij wet verboden om deze direct in de riolering te lozen. Deze systemen nemen weinig plaats in, de ideale oplossing dus!

Het compacte apparaat kan immers door middel van dubbele mofverbindingen (diameter 110 mm) tussen de uitstroomleiding van vervuild water en de instroomleiding naar de rioolput worden aangesloten. De compacte vetafscheider vangt het vervuilde water op en scheidt de vetten en vervuilende delen van het restwater dat daarna perfect en conform de milieuregelgeving kan worden geloosd.

Vanwege de compactheid en de lage aansluithoogte zijn deze vetafscheiders toe te passen op plaatsen waar alleen kleine afvalwaterstromen van vethoudend water vrijkomen. Door de geringe afmetingen en lage aansluithoogte is deze afscheider ook te plaatsen onder bijvoorbeeld een wasbak. Maar ook op plaatsen waar, in verband met de locatie specifieke omstandigheden, geen aansluiting op het gescheiden afvalwaterstelsel gemaakt kan worden.

De compacte vetafscheider uit kunststof (HDPE) met gescheiden slib- en vetvang is ontworpen en getest volgens de Europese norm NEN-EN 1825-1 en -2.

Deze vetafscheider kan alleen in overleg met het bevoegd gezag (gemeente of omgevingsdienst) geplaatst worden.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Rumeyza
  • SKU (eigen artikel code): 32877
  • Type: simple
  • Import prijs: € 1075,00

http://bezoek website Advertentienummer: 48914403

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products BV

Link: