Verlengstuk, 3/4 duims, 400mm, CR-V, Verleng stuk, Seneca

€ 25
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 25
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Hengelo Ov, OV
Adverteerder:
Trailer and Tools
Telefoon:
0611370517
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.22252,6.737196
Trailer and Tools
Verlengstuk, 3/4 duims, 400mm, CR-V, Verleng stuk, Seneca
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Verlengstuk, 3/4 duims, 400mm, CR-V, Verleng stuk, Seneca (GERE-01938).

Verlengstuk, 3/4 duims, 400mm, CR-V, Verleng stuk, Seneca (GERE-01938).

 • Aansluiting : 3/4 duims
 • Lengte : 400 mm , 40 cm
 • Materiaal : CR-V (Chrome Vanadium)
 • Merk : Seneca
Het kan zijn dat u een schroef aan moet draaien in een klein gat, waar u eigenlijk niet goed bij kan. Dan kan het verstandig zijn om een verlengstuk te kopen voor uw schroefboormachine. Met zoân verlengstuk krijgt u een aantal centimeters extra speling om in de kleine hoekjes en gaten toch te een schroef te kunnen aandraaien. Verlengstukken

Het kan zijn dat u een schroef aan moet draaien in een klein gat, waar u eigenlijk niet goed bij kan. Dan kan het verstandig zijn om een verlengstuk te kopen voor uw schroefboormachine. Met zo’n verlengstuk krijgt u een aantal centimeters extra speling om in de kleine hoekjes en gaten toch te een schroef te kunnen aandraaien. Naast verlengstukken biedt Trailer And Tools ook zogenaamde T-grepen aan, dit zijn lange dunne staven waar u doppen of bitjes op kan zetten. Bij de T-greep kan u nog smallere gaten in om een schroef vast of los te draaien. Zonder dat u het omliggende materiaal beschadigt.

 

Trailer And Tools is uw webwinkel voor verlengstukken

Wanneer u op zoek bent naar specifieke gereedschappen, dan zal u zien dat er veel beschikbaar is in de webshop van Trailer And Tools. Wij hebben een ruim assortiment gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Kijk rustig eens rond op onze website om zelf te zien wat wij allemaal aanbieden. Ook bent u natuurlijk welkom in onze winkel in Hengelo. Wij hebben namelijk een ruim opgezet winkelpand (ca. 600m2) waar duizend en één producten uitgestald staan. Ook kan u in onze winkel natuurlijk ons vakkundige en ervaren personeel aanspreken met uw vragen. Wij staan u graag te woord. Ook wanneer u niet helemaal zeker bent over hoe u uw project het beste kan aanpakken. Spreek dan een van onze medewerkers aan, deze zal u onder het genot van een kop koffie verder helpen.

Bij onze handgereedschappen hebben we ook een categorie 3 delig, kracht, T-handel, en chrome vanadium verlengstukken. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:

 • 3 delige verlengstukken
 • kracht verlengstukken
 • T- handel verlengstukken
 • chroom verlengstukken


Specificaties:
 • Conditie: Nieuw
 • Levering: Verzenden
 • Merk - Algemeen: Seneca

http://trailerandtools.nl/ Advertentienummer: 46494169

Meer advertenties van Trailer and Tools

Link: