Stalen afzuigbox 7000 m3/h

€ 543,23
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 543,23
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Kaatsheuvel, NB
Adverteerder:
Horeca King
Telefoon:
0135908845
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65417,5.049397
Horeca King
Stalen afzuigbox 7000 m3/h
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Stalen afzuigbox 7000 m3/h

Omschrijving:

Luchtkwaliteit is voor ondernemers in de horecasector, zij zullen er dan ook alles aan moeten doen om de luchtkwaliteit in het betreffende pand op de juiste wijze te regelen. Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. Deze zijn bedoeld om in ronde luchtkanalen te worden geschakeld. Dit maakt het mogelijk om deze aan te sluiten op een reeds bestaand kanaalwerk, hierdoor is het een relatief kleine investering om te maken. Een investering die het overigens meer dan waard is, al helemaal als het op luchtkwaliteit aankomt.

De stalen afzuigboxen zijn voorzien van centrifugaal ventilatoren en voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden. Dankzij deze gebruiksvriendelijkheid zullen de afzuigboxen veel gemakkelijker gebruikt kunnen worden in het betreffende pand. Ze zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren en hebben een zeer laag geluidniveau. Dit zorgt ervoor dat zowel de gasten als de werknemers geen last hebben van het geluid, zij kunnen gewoon hun dagelijkse bezigheden voorzetten.

De complete gamma aan stalen afzuigboxen, van 250 m3/h tot 7000 m3/h, is vanuit voorraad leverbaar. Ons assortiment zorgt ervoor dat iedere onderneming in de horecasector in het land binnen no time over de juiste apparatuur zal kunnen beschikken. De uitstekende materialen in combinatie met de vele functiemogelijkheden zorgen ervoor dat Horeca King de beste aanbieder is voor deze apparatuur. De ‘special’ kunnen wij snel en flexibel in kleine tot grote series produceren. Meer informatie over deze special kan je altijd aanvragen bij ons team, zij zullen je altijd verder kunnen helpen met bepaalde vragen.

Deze afzuigbox is ontworpen aan de hand van een compact design, hierdoor heb je nagenoeg niet door dat de box in het pand hangt. Door het laag geluidsniveau zal je jouw afzuigbox heel de dag aan kunnen laten staan, zonder dat mensen hierover zullen klagen. De toelaatbare temperatuur van de verplaatsen lucht is -30°C tot +70°C. Deze temperatuur is overigens altijd regelbaar. Hierdoor hou je zelf de controle over wat er gebeurt met de afzuigbox. Dit product is speciaal ontworpen voor een continubedrijf. Neem zelf een kijkje in het assortiment en kies vandaag nog voor Horecaking King om ook de beste afzuigboxen van dit moment bij jou in het pand te installeren. Zo kan ook jij zorgen voor de meest hoge luchtkwaliteit die men maar kan realiseren voor in de horeca.

Afzuigboxen aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met afzuigboxen kopen.

Waarom afzuigboxen kopen?
Een afzuigbox is een geïsoleerde box met een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de box zo goed als geen geluid maakt.

Er zijn veel soorten afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een afzuigbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van afzuigboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële

http://www.horecaking.nl/ Advertentienummer: 46874547
Link: