Rosenberg dakventilator DVE 400-4 D - 4000 m3/h

€ 740
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 740
Sinds:
2 weken
Gezien:
2 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products BV
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products BV
Rosenberg dakventilator DVE 400-4 D - 4000 m3/h
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Rosenberg dakventilator DVE 400-4 D - 4000 m3/h

Omschrijving:

De directgedreven dakventilatoren met buitenpoolmotor van Rosenberg staan voor kwaliteit. Omdat de motoren, schoepenwielen en de behuizingen volledig zelf geproduceerd worden gaan bij Rosenberg prijs en kwaliteit écht samen. Het is juist de kwaliteit die er voor zorgt dat Rosenberg al jarenlang een groot marktaandeel heeft met ventilatoren op de Nederlandse markt.

De dakventilator is standaard voorzien van een werkschakelaar, kabeldoorvoer in het fundatieframe en perszijdig voorzien van een beschermrooster. Fundatieplaat is van verzinkte staalplaat met poedercoating, RAL 7030. De ventilatormotor is samengebouwd met de centrifugaalwaaier met achterovergebogen schoepen. Deze motor- en schoepenwielcombinatie is dynamisch en statisch gebalanceerd volgens Q2.5 en trillingsvrij opgehangen. De dakventilator is toerenregelbaar middels trafo. Voorzien van een verticaal uitblaas voor het afzuigen van schone of licht verontreinigde lucht. Behuizing van zeewaterbestendig aluminium. Schoepenwiel t/m type 450 van kunststof, vanaf type 500 en groter van aluminium. Debieten van 100 m3/h t/m 17.000 m3/h verkrijgbaar. Leverbaar in 230V enkel fase en 400V drie fase. De DVS en DVES types zijn geluidgedempte uitvoeringen.

De Rosenberg dakventilatoren kunnen worden toegepast voor de utiliteit, sportcomplexen, bedrijfshallen en keukentechniek. De dakventilatoren zijn geschikt voor montage op een plat of elk gevormd dak.

Download PDF

Rosenberg dve 400-4 D

Rosenberg dakventilatoren

Bij het woord ventilatie denken mensen al gauw aan een afzuigkap in de keuken of een ventilatieschacht in de muur van een gebouw. Maar ventilatie kan ook op andere plekken van een gebouw voorkomen, wat dacht je bijvoorbeeld van het dak?

De Rosenberg dakventilatoren kunnen eigenlijk op elk type gebouw worden geïnstalleerd, het is een belangrijk onderdeel van een groter geheel; het afzuigsysteem. De Rosenberg dakventilatoren worden dan ook toegepast in de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteit, sportcomplexen, bedrijfshallen en keukentechniek.

Eigenlijk zorgt een Rosenberg dakventilator ervoor dat de ventilatie binnen je pand goed is geregeld waardoor eventuele vervuilde lucht niet in je pand blijft hangen. Een ruimte met een laag plafond of waar geen ramen open kunnen wordt al snel benauwd, vochtig en warm. Dit is niet fijn als mens zijnde – al helemaal niet voor mensen met bijvoorbeeld astma – maar deze warme en vochtige lucht kan ook schade aanbrengen in de ruimte zoals condens en schimmel.

Zoals de naam al zegt plaats je een dakventilator buiten op je dak. Een dakventilator is eigenlijk alleen nodig wanneer er binnen niet genoeg ruimte is voor een ventilatiebox. Deze boxen kunnen geluid maken wat niet altijd even prettig is. De Rosenberg dakventilator werkt verder hetzelfde als bijvoorbeeld een ventilatiebox, het zuigt de vieze lucht af en brengt deze via de luchtkanalen naar buiten.

Een Rosenberg dakventilator is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is dan ook goed beschermd tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor hij altijd zal blijven werken.

Het schoonmaken van een Rosenberg dakventilator vergt wat specialistische kennis aangezien het apparaat op het dak staat gemonteerd. De Rosenberg dakventilator wordt dan ook gereinigd door middel van een roterende borstel. De ventilator moet hiervoor wel worden losgehaald omdat het anders lastig is om hem goed schoon te maken.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Rumeyza
  • SKU (eigen artikel code): 33008
  • Type: simple
  • Import prijs: € 740,00

http://bezoek website Advertentienummer: 48914386

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products BV

Link: