Lege afzuigbox aluminium 760x760 mm

€ 341,83
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 341,83
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Kaatsheuvel, NB
Adverteerder:
Horeca King
Telefoon:
0135908845
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.65417,5.049397
Horeca King
Lege afzuigbox aluminium 760x760 mm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Lege afzuigbox aluminium 760x760 mm

Omschrijving:

Levertijd: 2 werkdagen
Artikelnummer: H0052.30Ondernemers doen er verstandig aan om de luchtkwaliteit onder handen te nemen bij hen in het pand. Dit is dan ook de reden dat Horeca King altijd voor je klaarstaat voor alle mogelijke soorten apparatuur. Horeca King heeft in zijn programma enkele compacte design afzuigboxen opgenomen. deze zijn bedoeld om in rechthoekige en ronde luchtkanalen te worden geschakeld. De lege aluminium afzuigboxen zijn voorzien van inspectieluiken, voor inspectie en onderhoud kunnen de zijpanelen open gemaakt worden met een sleutel. Zoals je wel kunt begrijpen maakt dit het een stuk eenvoudiger om alles ten tijde van een inspectie open te halen. Deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zal zeker van pas komen bij hou in het pand. De boxen van Horeca King zijn ontworpen om onder de hoge beschikbare druk te functioneren, dit uiteraard om optimaal gemak te bieden bij het gebruik. De compacte vormgeving in combinatie met de keuze voor aluminium almg3 zorgt ervoor dat je net even wat meer zekerheid hebt over de aankoop die je maakt. De afzuigboxen zijn ontworpen voor continubedrijf en kunnen gebruikt worden voor een binnen- en buitenopstelling.

Afzuigboxen aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met afzuigboxen kopen.

Waarom afzuigboxen kopen?
Een afzuigbox is een geïsoleerde box met een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De stalen boxen zijn geïsoleerd met brandwerend noppenfoam. Dit zorgt ervoor dat de box zo goed als geen geluid maakt.

Er zijn veel soorten afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een afzuigbox kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van afzuigboxen is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten afzuigboxen
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke afzuigbox werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige box, een softbox afzuiger of een dubbelwandige afzuigbox.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om afzuigboxen op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de afzuigmotor, het materiaal en de afmeting van de afzuigbox. Er zijn veel mogelijkheden.

Het kopen van een afzuiging
Een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij het inrichten van een gebouw, pand en de ruimtes die erin zitten, is dat de afzuiging goed geregeld is. Doordat de gebouwen in Nederland steeds beter zijn geïsoleerd, is er mechanische ventilatie nodig om toch frisse lucht in de ruimte te krijgen. Optimale ventilatie is van groot belang om gezonde lucht te kunnen garanderen. Gelukkig kan je het afvoeren van warme en vochtige lucht eenvoudig regelen door het installeren van een wand- of plafondventilator.

Er zijn veel verschillende soorten ventilatoren. Afhankelijk van de ruimte en het type lucht

http://www.horecaking.nl/ Advertentienummer: 46874625
Link: