Koolstofpatroon 450 mm voor geurfilterkast

€ 17,50
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 17,50
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Rumeyza ventilation products BV
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
52.07812,4.888149
Rumeyza ventilation products BV
Koolstofpatroon 450 mm voor geurfilterkast
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Koolstofpatroon 450 mm voor geurfilterkast

Omschrijving:

De koolstofpatronen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarbij de lengte en diameter variëren. Specifieke schadelijke en hinderlijke gassen, die niet met een standaard actief koolstof kunnen worden afgevangen, zijn o.a. H 2S, SO2, chloor, kwikdampen en ammoniakdampen.

Rumeyza heeft een zeer breed assortiment aan koolstofpatronen en chemische filters om specifieke gassen met een zeer hoog rendement en een hoge efficiency af te vangen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken en klant specifiek produceren.

De koolstofpatronen die wij aanbieden kunnen worden hergebruikt. Hiermee wil Rumeyza zich graag onderscheiden van andere aanbieders door het bieden van een efficiëntere en milieu vriendelijkere oplossing. Om dit te realiseren hebben wij een aantal jaren geleden flink geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde ultrasone wasstraat. Hiermee zijn wij in staat de gebruikte koolstof op een verantwoorde manier af te voeren en de lege behuizingen op een professionele manier te reinigen voor hergebruik. Het hervullen van patronen en het regenereren van actief kool resulteert in een lagere ecologische voetafdruk.

De koolstofpatronen zijn eenvoudig te installeren middels een universele driepunts bajonetsluiting waarbij de vlakke neopreen pakking zorg draagt voor een optimale afdichting.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Rumeyza
  • SKU (eigen artikel code): 34750
  • Type: simple
  • Import prijs: € 17,50

http://bezoek website Advertentienummer: 48914655

Meer advertenties van Rumeyza ventilation products BV

Link: